Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Punk & Metal

• kare-te • 7 Temmuz 2007 14:57 • #528918
    ordakiler nasi farklimi
  • SlipknotSlave • 7 Temmuz 2007 16:22 • #528924
    şaka mısın kera-ta
  • HeArSe • 7 Temmuz 2007 17:14 • #528930
    kareli pantolonu türklerin bulduğunu hiç sanmıyorum :D neden aynı olmasın.
  • SlipknotSlave • 10 Temmuz 2007 02:18 • #529070
    sadece yurtdışında fabrikasyon yapımı (aslında hatası ama neyse) gibi birbirinin aynı 326328623 tane genç görmenin pek kolay olmadığını düşünüyorum
  • Ktulu • 15 Temmuz 2007 15:53 • #529281
    Maxfrodo sana kesinlikle katılıyorum.Punk olduğunu zanneden kareli pantolonlu sünepeler baya bi çoğaldı..
    İngiltere'ye gidip,gerçek punk görüp gelicem valla:)

Sizin o gördükleriniz zaten punk değil ki.. Emo. Eski punklar kalmadı. iyi ki de kalmadı. Bizimkiler dövmekten yoruldu, onlar dayak yemekten bıkmadı. Şimdi onların yerini emolar aldı. Çok iyi bi haltlarmış gibi :)
  • melodic_satan • 16 Temmuz 2007 15:42 • #529321
    bu konuya yorum yapanların hepsi müziğin yaşam biçimi olamıycağını sanıyor anlaşılan ama rock'n roll benim için sadece bi müzik değil yaşam biçimidir haklısınız kareli pantolon giyerek punk müzik,ya da zebani gibi ortada dolaşarak metal müzik sizin yaşam tarzınız olamaz ama sırf bu müziği dinleyebilmek için ailenize,size ucube gibi bakan arkadaşlarınıza ya da dudağınızdaki ve kulağınızda ki piercinglere takan erkek arkadaşınıza karşı koyabiliyorsanız we onların bu baskılarına rağmen bu müziği dinliyosanız o müzik sizin yaşam tarzınız olmuş demektir...
  • SlipknotSlave • 16 Temmuz 2007 23:54 • #529339
    ee biz ne diyoruz
  • melodic_satan • 18 Temmuz 2007 18:58 • #529431
    sen değil ama diğerleri yaşam biçimi olamıycağını savunuyo
  • SlipknotSlave • 18 Temmuz 2007 20:44 • #529433
    biçimine bağlı
  • lacunacoil • 19 Temmuz 2007 01:17 • #529445
    pankcı veya metalci kavramları; hayatta bir gayesi olmayan insanların kendilerini biyere ait hissetme ihtiyacından doğmuştur.

geçmişteki örnekler bu sıfatlarla uzaktan yakından ilgili değildir. onlar ya dinleyici ya da muhteşem ötesi gruplar veya solistlerdi (ve şu andaki bi kaç grup). ayrıca o zaman için bi başkaldırı, bi isyan söz konusuydu. şimdi neye isyan ediliyor? (bi sürü şey ama çoğu gereksiz)

ve şu andaki potansiyel şovenist gençlik gotik olmayı evenescence den öğrenirse (ki iskandinav ülkelerinde hatunlar soğuktan korunmak için baştan aşağıya siyah giyinir ve uzun bot kullanırlar ayrıca zaten beyaz tenliler. makyajla olunmuyor beyaz tenli),
    pank olmayı piercing,kareli pantolon, etek ve konvers zannederse zaten bu arkadaşlarlrın ıq'sunda bi sorun yoktur. çünkü bu arkadaşların ıq'su yoktur.