Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal Müzik Türleri

• delik beyin • 1 Ağustos 2007 00:29 • #529993
    opeth death metal yapıyo, dark traquillity yapmıyo ha? ilginç :)))))
  • Ktulu • 1 Ağustos 2007 01:36 • #529998
    Önce bi düzgün oku öyle mi demişim acaba
  • Ktulu • 1 Ağustos 2007 01:39 • #529999
    Nerde folk metal nerde bu sslave?

Einherjer, Moonsorrow ve bu kategoriye sokabilirmiyiz bilmem ama Betray My Secrets dinlenilesi gruplardır.
  • Serpent_King • 1 Ağustos 2007 02:21 • #530003

einherjer viking metalin babalarındandır , moonsorrow da öyle.. ama yaratıcısını arıyorsan o da mithotyn.

wintersun ve benzeri gruplar power metale daha yakınlar bana göre viking metalden çok aslında.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=307
    http://www.metal-archives.com/band.php?id=89
  • dark_ambient • 1 Ağustos 2007 14:26 • #530006
    Orda sedece örnek verdim hiçbir grubu karşılaştırmadım zaten kıyaslama yaparsak Cannibal Corpse un yanında kalmah vitamin gibi kalır...Death metalin belirli karekteristik özellikleri vardır Adı üsütnde ''Extrem'' olan bu tür tabi ki propagandadan bhsedecek,çiçekten böcekten aşktan bahsedecek değil

Amerikan death metalini de abartılı bulup swedish meleodikliğini kalite anlamına geldiğini iddia etmenin yanlış.Teknik kalite bakımından asla ve asla amerikan death grupları ile boy ölçüşemezler

Usa death gruplarında teknik kalite daha ön planda melodik rifler azdır.daha hızlı twinler blast beatler daha brutallik vardır

swedish death metal gruplarında teknikten ziyade melodiklik ön plandadır akustik geçişler clean vokaller vss..Bunun aksini kimse ispat etmeye kalkmasın Aklı selim olan herkes amerikan death metali ve iskandinav death metali arasındaki kalite farkını anlar

Nile ve Suffo için yazdıklarına yorum bile yapmayıcağım sadece gülüyorum
  • vinner_k • 1 Ağustos 2007 14:38 • #530007

Bu arada folk metal gruplarını iyi bilirim yazanlara teşekkürler yinede
  • SlipknotSlave • 1 Ağustos 2007 14:52 • #530010

onlarda bilmediğin için yazmamışlarki zaten :P bende teşekkür ederim böyle yazılarınızı eksik etmeyin :)
  • death_metal_e • 2 Ağustos 2007 18:08 • #530047
    heryerde SOAD heavy metal grubu olarak bilinir nu nerden çıktı..yani afedrsin tabi biraz muhalefet kaçıyorum ben ama :-)
  • Mrs_metal • 2 Ağustos 2007 19:58 • #530050
    ya evet super bı yazı ve calısma olmus.
    aslında bos mualefetlık yapmak ıstemıyorum.
    gercekten tebrık ederım anlamlı bı calısma ortaya cıkarmıssın...
  • CRN_CRN_ME • 2 Ağustos 2007 20:01 • #530052
    heryere bakabilirsin nu metal yazıyor...ama belki arada kaymıs olabilir...