Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Popülarite kalitesizliği de beraberinde getirir mi?

• SlipknotSlave • 6 Ağustos 2007 04:41 • #530180
    peki tatucu, avril davayı sattı mı ? farklı mı görünmeye çalışıyosun ? yeterli mi bunlar başlığın için ?
  • terör_katina • 6 Ağustos 2007 12:52 • #530186
    evet avril bayağı bi uçtu hoş o en başında satmış ben geç anlamışım :)
  • Uttegae • 6 Ağustos 2007 14:29 • #530189
    dinleyici popülasyonun niteliğiyle alakalı bir şey bu bence. en çok dinlenen popüler olur (en basit tabiriyle)diyelim.en çok dinlenmesi için en iyi hitap edebilmesi gerekir.yol burada göreceleniyor biraz ama çoğunluğun sağladığı bir şey olduğunu düşünürsek popülariteyi çoğunluğa hitap söz konusuysa ismail yk nin kaliteli ve ya kalitesiz olması ne fark eder? şudur ki dinleyici kalitesiz ise popülarite kalitesizliği beraberinde getirir.

kaliteli bir şarkı kalitesiz popülasyonun diline düşerse(körün taşı gibi olur da beğenilirse.yollarda,mağazalarda,penceresinden künyeli sigaralı eller uzanan egzozu patlak arabaların radyolarında son ses dinlenirken) kalitesizleşir mi?

son zamanlarda gördüğüm en iyi forum konusuydu bu arada
    tebrikler
  • terör_katina • 6 Ağustos 2007 17:07 • #530199
    teşekkürler:)
    ama ama emek verilmeden de yapılan işler dediğin gibi popüler olabiliyo da,ya çok usta sanatçılar popülerleştiğinde onları müzikten bişi anlamayan kitle dinlediğinde o zaman grubun hatası ne?ve dışardan bakanlar için"ben tikilerin dinlediği grubu dinlemem" yaklaşımıyla grubun gerçek fanlrını da zor durumda bırakanalr haklı mı haksız mı?
  • darkscare99 • 6 Ağustos 2007 18:10 • #530202
    eğer yapılan müziğin çizgisi dinleyici potansiyeline göre değişiyorsa bu kalitesizliktir.kalite para ve popularite kaybını göze alarak müzik yapmadan yakalanamaz.kaliteye ulaşmış müzisyenler ve gruplar zaten arayışlarını tamamlamıştır genellikle.daha iyisi,daha yenisi gibi dertleri yoktur. yenilikleri de bu tamamladıkları temel üzerine kurarak giderler.popularite değil,populer olmak için uğraşmak kalitesizliği getirir.
  • SlipknotSlave • 6 Ağustos 2007 19:51 • #530209
    haklısın,punkta bile kalite arayanları, kaliteli punk dinliyorum diyenleri gördüm.
  • Uttegae • 6 Ağustos 2007 20:07 • #530225
    fanın "ben tikilerin dinlediği grubu dinlemem" diyeceğini pek sanmıyorum belki dinlemeye yeni başlayacaklar için bir ön yargı olabilir ama adam gibi dinleyicisi olmayana ben de ön yargıyla yaklaşırım galiba.
  • terör_katina • 6 Ağustos 2007 20:14 • #530228
    zaten dinlemeyen kesimin gerçek fanlara yaptığı baskıdan bahsediyorum...
  • HeArSe • 6 Ağustos 2007 20:17 • #530230
    tabi senin gibiler avril lavigne'i punk olarak gördüğü için diğer gruplar güme gidiyor.bu konuda konuşman için daha çok ekmek yemen gerek.

hem kalite derken neyden bahsediyorsunuz bir açıklasanız çok güzel olucak.
  • SlipknotSlave • 6 Ağustos 2007 20:25 • #530231
    avril lavigneden bahseden kim, sen ramones, the clash dedin sex pistols a laf attın oysa sex pistolsın diğer ikisinden hiç bir farkı yok