Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dinlenen müzik tarzının alkol ve sigara üzerindeki etkileri

• valequendil • 4 Kasım 2007 12:52 • #532193
    Muratcım biliyosun zaten =) uzun zamandır alkol alamıyorum ... en son 1 hafta önce 2 şişe şarap içtim günde bazen iki paket sigaraya çıktığım oluyo elimde olsa hergün en az 2 bira içerim iyi gelir ;)
  • nazmiyyeaah • 4 Kasım 2007 20:21 • #532195
    Dinlenen müzik tarzının alkol ve sigara tüketimi üzerindeki etkileri, olsa?

* 30 yaş altı :))
    * rock (hevisinden tut, psikodeliğine kadar)/ jazz / klasik
    * ikisini de kullanmadım, gerek duymadım, canım da çekmedi.

imza: içmeden kafa yapan insan cinsi

sorun duygusal idiyse ben de duygusal eklemeler yaptım :)))
  • violoncellist • 4 Kasım 2007 21:12 • #532197
    klasik müzik ve caz ağırlıklı olmak üzere yetişebildiğim her türü dinlemeye çalışırım. sürekli olmamakla birlikte sigara da alkol de kullanıyorum.

ayrıca dinlediğimiz müzik ister istemez bizim hayata bakış portremizi veya yaşamı algılayış biçimimizi yansıtmaz mı? onun için davranışlarımıza veya alışkanlıklarımıza etkisi olmaması söz konusu olamaz gibi geliyor bana :)

saygılar
  • da hui • 12 Kasım 2007 00:47 • #532237
    19 yaşındayım, ara sıra alkol alırım (abarttığım olur). Sigara içmedim, içmem. Hatta sevgilim içtiği için nefret ederim (sigaradan yani :). Kişisel görüşüm: dinlediğim müzikle sigara/alkol kullanımı arasında bağantı olduğunu pek sanmıyorum. Genel olarak Rock dinlerim, değişik türlere açığımdır. Heavy-thrash-senfonik ve melodik death metal en çok dinlediklerim.
  • Metalist_Boy • 12 Kasım 2007 14:11 • #532238
    Sigara:Arada kullanıyorum. Otlanma durumu..
    Alkol:Genelde kullanıyorum.
    Tarzım: Heavy/Trash/Death/Senfonik

Çok güzel araştırma projesi bence..
  • Aria GalaCtiCa • 12 Kasım 2007 18:00 • #532240
    Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ancak ana mesajın dibine de not düştüğüm gibi, ödevim bitti ve teslim ettim. Hatta notumu bile aldım:)

Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için:)
  • Uttegae • 19 Kasım 2007 16:01 • #532269
    ?

peki sonuç ne?(merak ettim bi sakıncası yoksa)