-
ya arkadaşlar şöyle bir düşündüm bazı üstadlarda ciddi bunamalar var erkin koray mhp li oldu sonra hasan cihat örter istiklar marşı söylüyo ebow un erkan oğurun deyilde kendi buluşu olduğunu sanıyor saçma sapan kanallarda çıkıyor asım can gündüz orda burda milletin şaklabanı oldu koskoca cem karaca eskiden 68 kuşağının en önemli adamlarından biri iken sonra geldi turgut özal ın elini öptü falan ne olacak bu gidişat :D
-
mhp'li olmak ya da istiklal marşı söylemek bunama belirtisi midir? asım can gündüz hakkında dediğini tam anlayamadım ama cem karaca'yı sorarsan; doğru yolu bulmuş derim. ;)
-
bence sen bu adamları tanımamışsın pek o yüzden bir şey diyemicem sana
-
AKP hükümetini savunma 'misyon'unu garaj sayfalarına kadar taşımış birinden çok da şaşırtıcı olmayan açıklamalar bunlar. Ben şaşırmadım şahsen. Söyleyecek çok sözüm olmasına rağmen şartlar böyle elverdiğinden daha fazlası için malesef susmak zorundayım.
Konu ile alakalı olarak da şunları diyebilirim. Bunamak ustalıkla maharetle alakası olmayan şeylerdir. Belli bir yaştan sonra yaş ilerledikçe beyin geriler. İnsanlar yaşlandıkça gençliklerindeki düşüncelerine ters düşen şeyler yapabilir, normaldir bu. Bir örnek: Anarşizm'im babası sayılan Mikhail Aleksandroviç Bakunin'in yaş kemale erdikten sonra Rus Çarı'na "Yüce Hükümdarım" hitabıyla yazdığı mektup. Yaş kemale erince olur böyle şeyler:)
-
pardon akp hükümetini savunma misyonunu üslenen kimdir burda tam anlayamadım bendenmi bahsediyorsun delik beyinden mi
-
Yok senden bahsetmiyorum. Aslında mesaj sana hitabendi, "abi sonuçta o herif burda bile akp yandaşlığı yapmış biri ne bekliyorsun ki" demek istedim. Ancak sorduğun kişi sen değilsin merak etme:) En azından ben şahşt olmadım böyle bişi yaptığına.
-
:D iyi hajı eyv
-
Konudan direk MHP'lilerin bunak olduğu fikrini çıkarttım.
Şaklaban olabilirler MHP'li de ama bunlar farklı şeylerdir.
Mesela bir insan şaklabansa sosyalist olamaz mı ?
Şaklabanlar ve bunamışlar MHP limidir ?
Müzisyenler özgür ve domakratik olan haklarını bu partiden yana kullanamaz mı?
MHP'li olduğu için müzik icra edemez mi?
Ayrıca bu adamlar oynak olabilirler ama bunu oy verdikleri partiyle ne alakası var ?
Saçma sapan dediğin kanallar hangileri bbg evini göstermeyenler mi? Haber Türk mü? Kanal Türk mü ? Yeniçağ TV mi?
Yani saçma olmayan ve birilerinin taraftarı CNN gibi kanallara veya doğan medyanın elindeki kanallara mı çıksın ?
Marilyn manson MHPlimidir ? (bel kemiği)
Burhan Bıçakçıoğlu MHP'li mi?
Mehmet Moğultay MHP'limiydi ?
-
beğenemiyorsanız fazıl say'ın açtığı yola davet ediyorum sizi :)
-
İyi alıştınız siz de:)
Gitmiyorum bir yere burdayım ben. Ne kavgam bitti ne sevdam:)