Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

üstadlarda bunama

• PunkERElla • 20 Aralık 2007 21:28 • #532483
    istiklal marsı okumak bunama belirtisimi
    ?
  • CRN_CRN_ME • 22 Aralık 2007 13:11 • #532510
    tepki almasının sebebi yazdıgın laflar derinden bazı hassas yerlere dokunuyor. bence böyle bir topic hiç açılmamalıydı.. zaten Aria GalaCtiCa benim anlatmak istediğim herşeyi cok güzel anlatmış buradan tebrik ediyorum (bende susuyorum bazı konularda neticede burası müzik sitesi)... herneyse bu durumları bunama gibi bir tabir kullanmak ta yanlıs

Eger bir bunama söz konusuysa genç yaşta seni örnek verebiliriz bu istiklal marşı okumayı bunama belirtisi felan görüyorsan hatta daha ileri safhada olabilirsin arkadasşım!!!

... gidişatta hiç kafayı takma özellikle sen.
  • hunturk • 25 Aralık 2007 19:06 • #532532
    En son bıraktığımda GaRaJ da siyaset konuşulmazdı.

Ama şimdi yönetici diye seçilenler bile siyaset yapıyor.

AKP yi kötülemek te bir siyasi görüştür ve AKP yi destekleyen kişilere cevap hakkı doğurur.

Ayrıca burası müzik forumu saçma sapan konular açıp dikkat çekme çabasına girmişsin konuyu açan şahıs. Ayrıca insanların görüşleri zamanla değişebilir. İlla size ters düşen bir görüşü benimsemiş insanlar bunamış demek değildir.

Müzikten başka bişey konuşmayın lütfen. Yeri değil.
  • rehareha • 27 Aralık 2007 23:04 • #532540
    "hasan cihat örter istiklar marşı söylüyo ebow un erkan oğurun deyilde kendi buluşu olduğunu sanıyor "

e bow 'u erkan oğur bulmadı.zaten vardı,erkan oğur kendi stiliyle kullandı.
  • kaşif • 28 Aralık 2007 01:02 • #532541
    Hareketlilik durağanlıktan iyidir her zaman...:)
    Hem takım tutar gibi aynı yerde saplanıp kalmak zorunda değil hiç kimse. İnsanların neler yaşadıklarını bilmeden, dışardan bakarak yargıda bulunmak hakkına sahip değiliz.