-
ya ergen gibi davranıyosunuz ve hiç bir şey anladığınızıda sanmıyorum dediklerimden....bu forum sitesi youtube daki mantığa dönüşmüş biraz hadi üsttekinin yazdığına laf sokalım amaç önemli değil gibi neyse özür dileriz efendim bir konu açtığımız için...
-
Siyasi konu açarsaaaan böyle patlar işte .
-
hee patlar patlar
-
Çocuk gibi mi davranıcaktık ?
Bilmediğin konularda konuşup sonrada bana laf soktular diyemezsin. Ben sana laf sokmak için birşeyler yazmadım.
Konu açmayla pek bir alakalı değilde mantık dışı birşeyler yazmışsın normal de foruma pek yazasım yok zaten ama patlıyorum işte böyle bazen buyrun siz geyiğe devam edin.
-
insanların tercihlerini( ve buna paralel olarak davranışlarını) kendi doğru-yanlış süzgecinden geçirip "bunamış" vesair ithamlarda bulunanlar bu hakkı nerden buluyorlar?
-
böyle bir başlık açacak cüret veya cesaret nerden geliyor?öncesinde 'üstad' olarak adlandırdığın isimleri sonrasonda 'şaklaban' sıfatıyla nasıl bağdaştırabilirsin ki? bu ikilemdeki mantık nedir?
ya ergen gibi davranıyosunuz
hele bu cümleye yorum bile yapamıyorum inan ki.. hayatta bol şans sana arkadaşım!
saygılar
-
ya arkadaşın dediği sadece böyle büyük müzik ustalarının önceden belirlediği bir yolu ve sağlam bir düşünce çizgisi vardı ve bu son yıllarında neden 180 derece değişti..
yani artık emin oldum ki insanlar gerçek yaşamda çıkaramadığı öfkesini böyle sanal ortamlarda çıkarıyolar.. yani iyi kötü tabii ki yorum yapılır ama saldırgan olmaya hiç gerek yok ya da ordan burdan laf koyma çabalarına.. belki anlatımında bozukluk vardır da hemen sen şunu dedin bunu kastettin demeye gerek yok "bana göre".. neyse..
-
"arkadaş"ın yaptğı anlatım bozukluğu diğerlerininki saldırganlık? ilginç.
burdan sonrası kurallara aykırılık hasebiyle silinmeye gider. yani dediğiniz gibi: neyse...
-
belki yanlış düşünüyorum ama böyle büyük isimler namına böyle büyük bir iddia atılıyorsa ortaya 'bunama' ithamı altında, bence kelimeler de otomatik olarak dikkatli seçilmeli ki anlatım bozukluğu sorunları veya, 'hayır öyle demek istemiyor bence' bunalımları yaşanmasın. bu sadece kendi düşüncem!
saygılar
-
Bunamış?
Büyük saygısızlık..