Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Büyük Problem (müziğe söz yazmak)

• chooper • 20 Şubat 2008 01:14 • #532995
    İlhamı bol,hayal gücü geniş rock formunda söz yazabilen arkadaşlar var mı aranızda? İngilizce ya da Türkçe olması mühim değil.
  • System666 • 20 Şubat 2008 02:31 • #532996
    Fiyat konusunda anlaşabilirsek elimdeki sayfalarca sözden satışı yapabilirim.

Garajda bununla ilgili bir ilanım var zaten.
  • l-i-m • 20 Şubat 2008 19:19 • #532999
    sevgili sistemciğim kazandığın paranın bilmem yüzde kaçını vergi olarak ödüyorsun di mi devletimize ? :D

öyle beleş olmazzzzzz ,,, cık cık cık , o ödediğin sana köprü veya hastane olarak geri dönecek...
  • System666 • 21 Şubat 2008 01:20 • #533004
    Yok ama bunu alıcılara yansıtıyorum efenim. KDV tutarını düşüyorum direk olarak ve ona göre fiyat çekiyorum..

DaRKNeSS
  • simulacrum • 21 Şubat 2008 14:59 • #533008
    rock formunda söz yazabilen

Hahahah, ilahi chooper, siz beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün efendim.
    Yahu rock formu nedir? Hicaz makamı gibi bir şey mi? Rock formu, hmmm. Rock formunda güfte.
    Hahaha, efendim mazur görün sinirlerim bozuldu ama hayatımda bu kadar saçma bir şeye de rastlamadım doğrusunu isterseniz. Rock formu, bu konuya eğileceğim. Hahahah.
  • Single_FACTOR • 21 Şubat 2008 16:45 • #533009
    çok ta garipsenesi bir durum deği, en azından kanırarak gülme htiyacı hissetmedim
  • simulacrum • 21 Şubat 2008 16:47 • #533010
    Siz "hihihihi" diye gülünüz efendim.
  • Ktulu • 21 Şubat 2008 18:05 • #533013
    Rock felsefesi diye birşey olduğuna göre "rock formunda söz" tabiri kullanılması da komik gelmedi bana. Şimdi bir Onur Akın'la Cradle of Filth sözlerini aynı çatı altında değerlendiremeyiz değil mi?

Değil mi?

dimi?
  • simulacrum • 21 Şubat 2008 18:13 • #533014
    Ama şey var.
    Yani kavramlar vermeliydi; aşk, siyaset, savaş, yenilgi, toplum, yalnızlık vs. vs. Bunların sert ve muhalif yorumlamalarına dayanan lirikler isteyebilirdi. Ve tek bir tip rock felsefesi olmadığı gibi (Pink Floyd ve Amon Amarth'ı karşılaştıralım), karşı duruş ve sertliği anlatan tek müzik tarzı da rock değil. Blues ve Jazz da yerine göre karşı duruş çizgisinde harikulade lirikler verebiliyorlar. "Rock formu" absürt bir tanım yani, saçma, akıl ve imkan dışı. Şimdi böyle derse ben Beatles gibi savaşa da giydirebilirim, Pink Floyd gibi sisteme de giydirebilirim, Cradle gibi İsa'ya da giydirebilirim, Burzum gibi tüm insanlığa da giydirebilirim. Emre Aydın gibi eski sevgilime de ağlayabilirim, Dejavu gibi kendin coş da diyebilirim, Manga gibi sütlaç da yapabilirim. Olur yani.
  • Ktulu • 21 Şubat 2008 19:13 • #533015
    Haklısın. Ama ilk tepki biraz küçümseyici olmuş bence.