-
"ben black metal türünde söz yazmak istiyorum"..bak senin istediğin kıvamda oluverdi..
-
elimde 3000 e yakın şarkı sözü var bunların 297sini ben şarkıya dönüştürdüm eğer şarkıların iyiyse ben müziğine söz verebilirim;)
-
3 yılda hiç durmadan 3 günde bir beste yapsan ve 10 yıl boyunca hiç durmadan her gün bir şiir yazsan hemen hemen verdiğin rakamlar çıkıyor.
Biraz gerçekçi olsak?
-
o değilde şarkılar iyise müziğe söz vermek nasıl oluyo
-
olur mu olur arkadaş yetenek sahibi 3000000 şarkı sözü saklıyor evde ama hala elindeler bugüne kadar elinde durmasıda ayrı bir konu tabii. aslında onları başkalarına vermede kitap olarak bastır 3000 şarkı sözü değil, bir tane kitap yazdım bir kitabım var benim desen daha inandırıcı olur.
-
her türlü yazarım..
-
benim terabaytlık harddisklerim artık yazma diye uyarı verdi
-
arkadaş maynard
asfkljasflkasjg
-
arkadaşım söz yazmak sorun değil gir depresyona yazıyosun istersen yazma gece uykunda geliyo sözler aklına kalkıyon duvara yazıyon öyle sözler geliyo ki yazmamak elde değil :) ingilizce türkçe her şekilde :) sonra seni deli doktoruna götürüyolar sinir ilacı veriyolar depresyonla birlikte tüm ilham gidiyo ondan sen takma doktorları gel depresyona gel depresyona yaz şarkıyı batan gemi malları bunlar depresyona gielll :P :P :P
-
harbi öyle ha :D