Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GERÇEK METALCİYLE ÖZENTİ METALCİ ARASINDAKİ 7 FARK

• heretixlave • 19 Temmuz 2008 14:26 • #534992
    hmm arkadaş sadece görüşlerini bildirmiş niye yarana basılmış gibi saldırdın ki böyle?
  • Leviathan • 19 Temmuz 2008 18:42 • #534999
    "1" sayfa yazı yazmışsın ama, ilginçtir kızdığım noktaya bir türlü gelememişsin. yahu "resim" diyorum resim, o adamın resmi üzerinden eğlenmeye nasıl hakkını var? -belli, bir yerden scanlenmiş "1" resim adamın haberinin olmadığı yüzde bin beş yüz.-

müzik benim için çok hassas bir nokta, ve bunu günümüzde hakkıyla yapabilen insanlar oldukça az. bir çoklarının çıkıp kendini "1" şeymiş gibi sunmalarına insanların bir tepki vermesi gerek, benim de bu tepkide seçtiğim yol "dalga geçmek". emvai çeşit çakma grupla, müzisyenle dalga geçtim, hala da geçiyorum. bir insan kendini diğerlerine sunuyorsa, kayde değer şeyler yapması gerekir. çünkü kendini diğerlerine sunmak için gerçekten iyi bir şeyler üretmiş olman gerekir. ancak yaptığın sadece kendini göstermekse, içi boş kalıplarla şovdan ibaretse, dalga geçerim, bunu sonuna kadar savunuyorum.

bir insan gerçekten kötü, bayağı şiirler, besteler yazıyor olabilir. bu bir sorun değildir. ama yaptıklarını başkalarına sunmak bir sorumluluk işidir. tarık mengüç, gökçe, zakkum otursalar evlerinde takılsalar kimsenin hiç bir şey demeye hakkı yoktur. ama sen çıkıp da şakşuka, böğürtlenli reçel dersen orda sorun başlar. kendini sunan insanın diğerlerine bir şeyler verme sorumluluğu vardır, ve biz bu erdemi kaybettik. benim insanlarla dalga geçmemin yegane sebebi budur. hani bir espirinin espirisini anlamazsın da, anlattırınca da tadı kalmaz ya, seninki de aynı hesap oldu şimdi ne yazık ki. -beni buna mecbur bıraktın-

bir de emolarla, tikilerle dalga geçmişsin demişsin. ben hiç bir zaman, kendini sunmamış hiç kimseyle dalga geçmem. genellemeleri sevmem, bu yüzden kavramlarla dalga geçerim -tıpkı bu başlıkta "metalcilikle" geçmem gibi-. bu bağlamda "emo" ile "gothik"le hatta kendimin de içinde bulunduğu pek çok şeyle de dalga geçerim. ama kendi halindeki kimseye dokunmam, bir laf etmem; istedği kadar boyansın süslensin. herkesin kendi özgürlüğü var.

laf sokma amaçlı da hiç bir şeyi sevmem, laf sokma amaçlı da yazı yazmam. mesajında laf sokma amacı güden bir sürü demagoji yapmayıp da, gerçekten soruma cevap verseydin böyle bir görüntü kirliliği olmazdı.

ve hala da soruyorum, kendi halinde bir adamın resmini buraya koyup da dalga geçebilme hakkı nerden geliyor? madem konu sadece kalaycı-hurdacı metalci espiris, o zaman adamın resimi neden var?
  • Calgon • 19 Temmuz 2008 18:53 • #535000
    Abi aynı şeyi eminim sen de yaparsın. Niye takıyorsun ki bu kadar internette bunun gibi binlerce var. O adam komik ve biz de güldük. Hepsi bu. Yaptığı şeyi savunmuyorum ama sen de emniyet kemerini takmayanlardansın. Sen de biliyorsun karşındakinin ve senin sadece birbirinizi çürütmeye çalıştığınızı. o kadar yazıyı boşuna yazmışsın. okumadım bile =) takma bence yani. "altı üstü internet sitesi" "altı üstü bir nick" korsan mp3 dinlemeyeceksin bu lafı ediyorrsan. kimseden ultra saygılı insan olmasını bekleme. o öyle... ben yapmam. ama canım sıkılırsa yaparım çünkü o adam komik =)
  • heretixlave • 19 Temmuz 2008 22:54 • #535002
    işte o da bunu söylemeye çalışıyor birisi çıkıp senin resmini bir internet sitesine koyup dalga geçse sen ne hissederdin?
  • Calgon • 19 Temmuz 2008 23:24 • #535003
    hiçbirşey. o resim benim resmim olduğu için. her halimden sorumluyum. yaptığım hiçbir şeyden utanmam =)

noldu be kavga ediyodunuz?
    karşınıza ben çıkınca birlik mi oldunuz =)
  • Calgon • 20 Temmuz 2008 10:10 • #535013
    Anlamsız olan bu topiğe yazmamanızı "rica ediyorum".

Anlamsız olan bu topiğe yazmamanızı "rica ediyorum".
  • leviathenn • 20 Temmuz 2008 11:14 • #535017
    o zaman ona metalci denmez... adı üstünde...
  • leviathenn • 20 Temmuz 2008 11:16 • #535018
    Anlamsız olan bu topiğe yazmamanızı

arkadaşım boşuna rica etme ben bu başlığın saçmalığını onlara anlatmaya çalışırken ben özenti oldum :D:D:D boşverrr varsın onlar gerçek metalci olsun burda saçmasapan tartışsın :D
  • sdqantaris • 20 Temmuz 2008 11:38 • #535019
    Gerçek metalci hoyratça ama aynı zamanda umarsızca gaz çıkarır. Atletine dökülmüş ketçapı tutar yalar. Çok melanet bir şeydir vallahi. Düşman başına.
  • FuL_TeLiKe • 22 Temmuz 2008 08:22 • #535053
    tekrar oku..
    1 b*k anlamışın..

ben senin gibilerin sabun yapılmasını savunuyorum..
    son sözüm budur..

(bak şimdi de hitlerle dalga geçtim..resmini koymama gerek yok..aklında canlanmıştır..)