Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GERÇEK METALCİYLE ÖZENTİ METALCİ ARASINDAKİ 7 FARK

• heretixlave • 27 Ağustos 2008 18:35 • #535577
    burton c. bell gerçek bir metalci o zaman. artık bütün metalciler fear factory dinlemeli.
  • low • 28 Ağustos 2008 00:47 • #535594
    7 fark demiş 3 fark koymuşsun. İşinize gücünüze bakın yahu, kim özenti değilim diyebilir ki. Hem gerçek metalcilere de madalya takmıyorlar.
  • CRNYLDZ • 28 Ağustos 2008 12:50 • #535612
    bu biraz grurlu sokak cocugu durumu olmus
  • 80liler • 2 Eylül 2008 21:30 • #535685
    eet gerçekten doğru saptamalar war . batıkentte oturuyorum , kronun teki cod t-shirt ü giymiş , deri ceket , elinde tepih , ayağında köseli . yemin ediyorum yolumu değiştirdim adamı gördüğüm gibi ....
  • kaydet işte • 2 Eylül 2008 23:16 • #535691
    :) ya ama şimdiki yeniler ne biliyim tarzı abartıyolar valla ben 15 yaşımda evden o saçla o dövmelerle o enteresan kıyafetlerle çıksam babam hanım noluyo lan bizim kıza git bi bak bakiim derdi.. değişik bi ifade ediş şekli var abartılı bence...
  • da hui • 11 Eylül 2008 20:46 • #535759
    Hell yeah
  • Mad_Slayer • 11 Eylül 2008 21:30 • #535760
    valla ilk 3ü tamamda geri kalanı nerde göremedim.. hiçbişey bilmeyip dinlemeyip tarz yapmak için böyle yaşayan çok insan var.. sonra noluyolar? 5 sene sonra serdar ortaç dinlemeye geri dönüyolar.
  • Asgarus Vergil • 21 Eylül 2008 04:10 • #535806
    Aslında bir terslik var bunda...
    Ben 13 yillik muzik hayatim boyunca kendime hiç bir zaman metalciyim demedim...Hep muzisyenim dedim..Cunku Hep emek harcanan muzikleri dinledim..mercan dede'den ray charlese Luis armstronga, Metalren rocka, Turk halk muziğinden klasik muziğe, Choppin'den litzse, bachdan wagnere, Szpilmandan schummana, Ve her zaman bir metalci olarak anildim, metalci diye -ci ,-cü gibi eklere maruz kaldim..ve Bundan rahatsiz olan kimsemi yok?
    ben gittiğim her konserde hep her hatuna bakmisimdir..doğal olarak erkeğim nede olsa... ama oraya boynumu koparmaya ya da oturup muzik dinliyerek keyiflenmeye giderim...kiz bulmak istesem kizilayin ortasinda emolardan birini cevirip sigara istemek niyetine kafalarim yani ...ki bunu herkes yapabilir...isteyen bira icer isteyen icmez bunada kimse birsey diyemez..ama niye ozentileri tartişiyoruzki? yani ozenti insan belli olur zaten bi arkadaş ortaminada alinmaz haksizmiyim? yani sen 4 arkadaşina otururken tanimadiğin bir ozenti gelip araniza oturmasina izin verirmisiniz? hayir...o zaman niye tartişiliyor bu konular anlamiyorum...

Ben muzisyenim kardeşim..istediğimi giyerim ( ki genelde ya siyah ya da kirmizi gomlekle siyah 'boş' tshirt ve siyah dockers pantalon yani...hippi ile is adami karasimi bisi... bunlami metalci oluyorum ben?) bira ne yani istersen alkol alirsin istersen almazsin...alkollemi muzisyen , sanatci ya da metalci olunuyor ya da birsey kanitlaniyor?
    o zaman turkiyemiz hala eski halinde be hocam..:D

Türkiye ne zaman diş gorunuş ile yargilamayi birakcak, O zaman biz 3. dunya ulkesi olmaktan cikcaz....
  • DreaMorReaL • 9 Ekim 2008 05:49 • #535886
    de ozaman :D
  • DreaMorReaL • 9 Ekim 2008 05:58 • #535887
    gerçek metalci marketlerde satılır kolpa metalci eminönünde tezgahta....:A:A:A

off gecen bi çocuk gördüm metalciydi hemde gerçek!!!!
    yapma yaa bana made in china gibi geldi.

ne tarz dinlersiniz?
    metal.metalciyim ben ama gercek olanından

bizim oğlan sahte metalci olmuş

ayşe ben oğuzla çıkacam çünkü o gerçek metalci

lan oğlum çizirttirdinizmi?? gerçek metalcide neyin nesi...t-shirt giyer giymez sizene? gorgrth giymiş dark tranquilty giymiş kahtalı mıçı t-shirtü giymiş sizene?belki adam giymek zorunda kaldı???ya bırakın allah aşkına dinleyin müziğinizi takılmanıza bakın.siz gerçek metali dinleyin ama asla metalci olmayın...tabi sahte metal varsa onlar ametal oluyo heralde