-
ben aksini söylemiyorum, espri yapıyoruz işte.
ben türk sanat müziği dinleyerek başladım müzik dinlemeye, iyi olanı arayışım hala sürüyor.
gerçek metalci, "metalci" gibi tanımlamalardan sıkılmış olandır bence.
metal dinleyen seven, patatesçi gibi olmasa da metal müziği savunduğundan metalcidir. işin görüntüsünde olup bıyık altından hande yener dinleyen ise özenti olsa gerek.
-
"metalci" kavramı başlı başına bir özentilik kavramı artık bence, günümüzde "ben metalciyim" diyen adamdan pek bir şey beklemiyorum şahsen..
-
kurt cobain ki oluşturduğu grunge akımıyla atmosferik black metalin tohumlarını ekmiş ve dünyanın üzerine kara bir bulut gibi çökmüştür efenim. saygılar sevgiler..vesselamm..
-
şiişşştt anası babası dedesi sülalesi metalci.. döver vallaaaa
-
özenti metalci forumda
"GERÇEK METALCİYLE ÖZENTİ METALCİ ARASINDAKİ 7 FARK"
diye başlık açar.
-
Yahu metalci nedemek ya metal üretip satıyomusunuz napıyosunuz manyakmısınız tornacımısınız şu "metalci" diyenlere sinir oluyorum kardeşim dinlediğin sevdiğin tarzı o sen değilsin bea kayışı koparıcam bi gün birine patlicam ama bakalım nezaman.
-
bu başlıktaki en anlamlı yorum..tebrikler mustafa1135...metalci diye bişi yoktur metalciyim diyenlerin hepside özentidir...metal müzik dinliyorum dersin en fazla..metalciyim denmez..hurdacımısınız kardeşim ??
-
öndeki sıfatı geç... adam bi kalıba girmeye çalışıyosa adam değildir bence bu durumda metalci olup olmamasının önemi yok,, bu yoldan başlarsak metalci adam hukuk kuralları çerçevesinde hür olan insandır, davranışları listelenmez duygu ve düşüncelerine göre hayatına kendi yön verir ispat gibi kaygılardan muaftır
""""""""""""""""""""""""""""""""""""
metalci adam rakı içer hahahahahah
""""""""""""""""""""""""""""""""""""
-
Metalci adam 70 cl vodkayı 20 kere çay bardağıyla shot içer..
-
gerçek metalci dünyaca ünlü olmasına rağmen şımarıp efendiliğini bozmaz.