-
Doğru yer doğru zamanda doğru müziği yapmalarıdır.
-
adı
-
itiraf ediyorum. benim.
-
ADI
-
Doğru yer ve doğru zaman mı?
Metallca nabza göre şerbet mi veriyor yani veyahut bu doğru yerler neye göre doğrudur..
-
Ancak ve ancak piyasa şarkılar yaparak okadar ünlü olunabilir !
Pink Floyd piyasa şarkılar yapadığı için Metallica kadar ünlü olamadı .
En azından Türkiye için konuşacak olursak durum böyle.. Benim babam Yenir rakı içer boğma içer ve rahmetli Halit Araboğlu'nu dinler ama o bile biliyor Metallica'yı .. metalden nefret edenler bile bilir metallicayı ama pink floydu bu sitede bile herkez bilmez ! Türkiye çapındaki diğer ülkelerde de bu böyledir , en çok metallica tanınır metallica bilinir ve genellikle bu grubla başlanılır metal dinlemeye - konuyu açan arkadaşın da dediği gibi bir nedeni de isimleridir !
-
Tekirdağ Rakı'sı + Ton Balığı + Kavun + Beyaz Peynir + Müslüm Gürses ... sınırsız !
-
yok artık lebron james!
-
Siz boşverin ünlü yapan şeyide böyle bir konser gördünüzmü ondan haber verin. O nebiçim bir seyirciydi öyle tüm şarkıları ezbere James Hatfield le beraber boğazları yırtılırcasına söylediler. Şuna iddaya girerimki Metallica bile böyle bir seyirci daha önce görmemiştir. Bunu orada bulunan herkes adamların yüz ifadelerinden hissetti. En az 10 dakika süren meksika dalgalanması görülmeye değerdi. Konser bittiğinde adamlar gitmek istemediler en az 15 dakika seyirciyle sohbet ettiler. Metallicaya, organizasyona ve Süper seyircilere teşekkürler.
-
İsim konusuna katılıyorum.Yani en alakasız kişiler bile grubu bilir.Grubun ismini yani.
Dipnot:Her popüler olan grubun amacı popüler olmak mıdır,her popüler olan grup kalitesiz midir?Hayır bence değildir.
Ben Metallica sevmem :/