-
gerçekten süperdi yakında görüşmek üzere falan mı dediler ben çıkarken tam çözemedim ama yeniden gelir bunlar...bu sefer sahne önü alırım acımam...performansa gelince 45 lik değilde 25 lik gibilerdi ben yoruldum herifler yorulmadı...helal olsun...
-
evet yeniden görüşmek üzere demişler :) benim arkadaşla konuşuyoduk o da öyle dedi :) gelirler yine dedi bu sefer kaçırmak yok :(
-
Doğru yer : USA
Doğru Zaman : 1982
Doğru Müzik : Thrash Metal
-
Bence Olay D.Mastaine dir .)
-
Kalifiye bir isim ve birkaç sağlam albüm ve kült şarkılar. Ama sonradan bozdular ayrı konu. Testament bu konuda iyi bir gruptur işte, çizgisini bozmamıştır. O yüzden seviyorum be :)
-
kesinlikle isimle alakası olduğunu düşünmüyorum . bence cliff warken ki yaktıkları hızlı ve sert müziğiyle ünlü oldular . ama asıl dünyaya tanıtan bence one ın klibidir ya da noting else matters şarkısıdır bence .
-
testament çizgisini bozmadımı :S adamlar trash den death metale geçti nası bozmadı çizgisini :O
-
Lahana turşusu... Ya da thrash metal muhtemelen. Adamlar hep piyasada tutulan müziği yaptılar. Thrash metal 80lerde patlamıştı, Metallica da bu işi iyi yapıyordu. Mustaine vardı, Burton vardı falan filan... Hard rock yapmaya başladıklarında da eski hayran kitlesini bir kenara atmış gibi oldu ama kısa saçları ve daha hafif müzikleriyle de olsa Metallica ününü kaybetmedi hatta daha da ünlendi belki? Ben bu yazdıklarımın yarısı olurken daha doğmamıştım yarısı olduğunda da çok küçüktüm ama bugün bana yansıyan budur.
-
UNFORGİVEN 3.
-
metallion dıye de grup var metaltrek de var bunları bılıyomusun da METALLICA hakkında abuk subuk konusuyosun