-
Yılbaşı gecesi, tüm Türkiye TRT başında Hadise’nin merakla beklenen 2009 Erovizyon şarkısını izledi.
Gene o olmazssa olmaz, bildik alaturka-etnik tema ve kalıplar vardı (bir kere tuttu ya.)
ne olacak sizce?
-
ben şarkıyı çok beğendim. hem kültürümüzü yansıtıyor, hem de çok modern. yerimde duramıyorum şarkıyı dinlerken.
-
Olabilitesi yüksek..
Ama rezil olmayız hiç değilse. Popüler müziği adam gibi birisi icra ederse rezil olmayız..
-
soruyu nerden çaldın
-
Bravo, yakaladın beni.
Bu arkadaşı kaçırmayın, istikbal var.)
İddia makamına savunmamı iyi sunup kendimi aklamam gerek, "Peter Green" makalesi çalıp yayınlamış gibi olmayalım.
Başlıktaki "Yılbaşı gecesi, tüm Türkiye TRT başında Hadisenin merakla beklenen 2009 Erovizyon şarkısını izledi" kısmını; konuya nasıl girsem acaba? diye düşünmek yerine, zaten o anda başlığı açmaya karar vermeme sebep olan, okuduğum haberden direk kopyalayıp yapıştırarak gerçekleştirdim.
Soruyu ise ben sordum. tamamen bana özel, katıksız, tatlandırıcısız, rafinere...
-
birinci olamayız hem zaten türkiyeye bi daha birincilik vermezler
-
bunu yakalamamakta ne var ki zaten bi yerden kopyalama yaptığında (') parantez içindeki üstten kesme işareti kopyalandığında abuk subuk şeyler ortaya çıkıyo (’) parantez içindeki gibi..
ben yakaladım ama yüzüne vurmak istemedim :)
-
ahahah altta ne güzel istanbul vermiş cevabı
çalma konusuna gelince altına yazarın ismini yazarım genelde bekçi gelip garaj bekçisi yazarsa çalmak olur ;)
bence bilmediğin kahverengi şeylere burnunu sokma :D
-
mehmet bence o bildiği bişey yapsın..
gitar çalsın mesela.. :D
-
ilk beş hayal
ondan sonrası mümkün....