Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hadise, Eurovizyon da başarılı olacakmı?

• leviathenn • 19 Mayıs 2009 19:57 • #536572
    Hadise, Eurovizyon da 4.oldu.

ingiltere zaten hep en kötü şarkılarla çıkıyo :)
  • metalikmanyak • 20 Mayıs 2009 17:59 • #536573

Sadece Norveç'i dinledim, "eğer benim elimde olsaydı kesinlikle bunlara birincilik verirdim" dedim ve ertesi gün de birinci olduğunu öğrendim... Bugün diğer parçalara da göz attım fakat Norveç çok daha fazla kulağıma hitap etti. Kemandan olsa gerek...

Hadise ise felaketti. Bu kadar kötü bir sahne performansı sergileyeceğini hiç düşünmedim açıkcası. Çıkamadı seslere, hatta melodiyi bile tutturamadı. Sürekli geri vokalin sesini duyduk biz. Sahne şovu da pek iyi değildi... Buna şükür diyoruz.

Not: Yalın'ın yeni albümündeki Bit Pazarı'nın Fairytale'den çalıntı olduğu söyleniyor. Kemanlar benziyor biraz evet. Fakat Yalın parçayı 1.5 sene önce yaptığını söylüyor. Alexander Rybak'ın da Yalın'dan çalması imkansız çünkü albüm daha yeni yayınlandı. Muhtemelen önümüzdeki günlerde daha fazla konuşulur bu muhabbet. Fazla yayılmadan Ece Erken'in sabah programı vasıtası ile dinlediğim haber ile ilgili düşüncem, ortada çalma çırpma bir şeyin olmadığı yönündedir. :)
  • leviathenn • 20 Mayıs 2009 18:19 • #536574

bence de hadisenin perfonmansı çok kötüydü.

not için: haber kaynakların harika xD bence de çalma gibi bi şey yoktur
  • missofdenial • 21 Mayıs 2009 22:18 • #536577

şarkı gayet güzelmiş.. ilk dinlediğimde ki dinlememiştim bile Alexander'in şarkıya başladığında ki tipik bir eurovision şarkısının vasat girişiyle başlamıştı kanal değiştirip sonraki şarkıyı beklemiştim, ikinci dinleyişim de ki bu 1. olduklarında tekrar söyletmelerinde oldu, beğendim.. evet gayet de güzel
  • hacihacihaci • 29 Mayıs 2009 18:40 • #536587

ya ben organizasyonu beğenmedim..bir arka plan varki :sanatçıyı görmek için çaba sarfetmen gerekiyor.ver şöyle tertemiz bir arka planı da sanatçı öne çıksın be..bu tip işlerde türkiye ifena değildir..yabancıların tvleerine bakıyorum da çok acemice geliyor.bizim ülkenin çoğu şeyini beğenmesekte tv vb. olayları aştılar bence...
  • CRNYLDZ • 13 Haziran 2009 10:00 • #536820

almanya almanya.. :P
  • hacihacihaci • 21 Haziran 2009 11:08 • #536859

kanka çok vasatmış almanya be...ben tvde izliyememiştim yarışmayı..sonradan internetten bir kaç yarışmacıyı izledim..hadiseyi..birinci olanı falan...şimdi burda almanyayı görünce bir de ona bakayım dedim de...sonuna kadar bile sabredemedim..ıı olmamış...kaçıncı oldu acaba...
  • CRNYLDZ • 10 Temmuz 2009 20:20 • #536962

almanya tepki ölçtü sadece....