-
kusura bakmada hadise de at gibi hatun
-
şu yarışma bitse de kurtulsak artık her yerde Hadise
bunaldım be :S her yerde düm tek tek :S
-
Katılmakla kalmıyorum...
Rimirimileyi saygıyla anar oldum hadisenin "nane nane"den bozma şarkısını duyduğumdan beri.
Sahneye çıplak çıksa oy vermezdim lan.
Bu salak şarkıyı Teke tek programına jenerik müziği yapsınlar sadece.
Bir ara da, bütün haber bültenlerinde hadisenin elbisesi, hadisenin sol pelvisi, hadisenin konserleri, hadisenin yorulması, hadisenin dökülen terleri falan gösterilir olmuştu.
Yerim hadiseyi, düm tektek neymiş...
-
Hadise, Eurovizyon da 4.oldu.
Norveç in Fairytale hakkında ne düşünüyorsunuz??
Aslında ilk 4te birinci haric digerleri hakettikleri yerdeydi...
Olsun ama genede güzel oldu...
-
ya çok ilginç ben norveçi ilk seyrettiim andan itibaren acayip beğendim, 1. olması hiç şaşırtmadı beni, acaba çok mu evrensel bi müzik zevkim var ya=) ama tabii daha iyiler de vardı teknik anlamda. hadiseye gelince, milliyetçi duygularla "evet abi, hakettik biz zaten." diyemicem çünkü bence müzik yarışmasıysa eğer eurovision, müzikte "ses" de lazım... eh yani...
-
bence birinciliği izlanda hak ediyodu diğer şarkılardan çok daha güzeldi şarkı
-
aslında bosna da güzel söyledi sanki :)
-
Norveç iyiydi daha ne olsun, ben şarkıyı beğendim ilk seyrettiğimde ama bu yarışmada şansı olmayacağını düşünüyordum böyle bir parçanın. İzlanda - Azerbaycan çekişir demiştim, hatta Azerilerin daha oynak-pop havasında olduğu için daha iyi oy alır diye düşünmüştüm. Bence bu performans ve bu sahneyle bizim 4. veya 5. olmamız gayet normaldi. Diğer parçalar da eski yarışmalara oranla güzeldi. Romanya'nın parçası bana Bregoviç'in bi parçasından arak gibi geldi ama çok tanıdıktı melodisi. Birkaç ülke daha vardı beğendiğim. Açıkçası 4çlük bize çoktu. Daha iyi bir şov, kıyafet ve en önemlisi "ses"le daha iyi sonuçlar alabilirdik, hatta sesi kuvvetli biriyle 1.lik veya 2.lik de şans olmayabilirdi. Ancak sahneye baktığımızda 4.lük bile çok bence.
En "beğenmediğim" ülkeler ise Fransa, İngiltere, Rusya ve Yunanistan'dı. Son ikisi berbattı hele...
-
"olmayabilirdi" değil olabilirdi olacaktı yanlış yazmışım.
-
Evet Rusya çok kötüydü bence de.