Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

90'larda Türkçe Pop

• insane_im • 21 Haziran 2009 20:44 • #536862
    Çokça kaset dinleme olanağına sahip olmadım ben de. Ama kasetin en iyi yanı, bir şarkıyı sonuna kadar dinlemekti. Şimdi mp3 çalarlarda, cdlerde vs hop diye bir sonrakine atlıyorum sıkıldıkça. Kaset dinlerkense, şarkının tamamını büyük bir zevkle dinlerdim. Çağa ayak uydurdum sanırım.
    =/
  • hacihacihaci • 26 Haziran 2009 01:56 • #536880
    sizden hayır yok..kendim baktım da..yaşıyormuş..bir albüm de çıkaracakmış heralde..bir röportaj yapmışlar da..sorulan sorulara ilginçtir sofu sofu cevaplar vermiş..heralde ortalarda olmadığı zaman zarfında kendini dine adamış...sanatçılıkta zor iş yav..o kadar başarılı bir dönem geçirdi...şimdi yeniden insanların karşısına çıkacak..ya beğenilmezse...
  • hacihacihaci • 26 Haziran 2009 01:56 • #536881
    sizden hayır yok..kendim baktım da..yaşıyormuş..bir albüm de çıkaracakmış heralde..bir röportaj yapmışlar da..sorulan sorulara ilginçtir sofu sofu cevaplar vermiş..heralde ortalarda olmadığı zaman zarfında kendini dine adamış...sanatçılıkta zor iş yav..o kadar başarılı bir dönem geçirdi...şimdi yeniden insanların karşısına çıkacak..ya beğenilmezse...
  • hacihacihaci • 27 Haziran 2009 23:44 • #536907
    ya bir genç vardı..belki hala vardır bilmiyorum ama...adını hatırlayamadım..şarkılarını da hatırlayamadım ama yüzü gözümün önünde yaaa..neydi yav onun ismi..şimdi sizden iş çıkmaz diye bulacaktım da adını..hiçbirşeyini hatırlayamıyorum..sadece yüzünü...ve çok samimi oluşunu..belki hatırlayan olur...saçları dim dik yapardı..çok populerdi magazinlerde falan...babam saçıma çok kızıyor oğlum ne diye dikiyorsun bu saçları diyor demişti bir röportajında..sesi güzeldi...üff hatırlayıncaya kadar kafayı yerim şimdi...nerden de aklıma geldi yav...
  • leviathenn • 28 Haziran 2009 20:19 • #536920
    http://images.gittigidiyor.com/1812/GURKAN-AHIMI-ALDIN-AMBALAJINDA__18129403_0.jpg

Bu mu? Yuhaha xD

Bunlar da şarkıları :D

01. Anani Babani Sattin
    02. Barmen
    03. Bilirim
    04. Illede Sen
    05. Kara Yazim
    06. Mevsim Bahar
    07. Sehvani
    08. son Kursun
    09. Vay
    10. Yalanci Bahar
    01. Ah Yar (İnan)
    02. Ahımı Aldın
    03. Aşifte
    04. Beddua
    05. Eyvallah
    06. Kerem Ederim (Takipte)
    07. Paşalı
    08. Sensizlik
    09. Söz Verdim
    10. Ya Meraktan
    1- Al Eline Kalemi
    2- Haketmedim
    3- Bu Aşka Dikkat
    4- Seviyorum De
    5- Var mısın Aşka
    6- Anamın Mektubu
    7- Ayşo
    8- Tasa Koydum Kınayı (Çiftetelli)
  • hacihacihaci • 28 Haziran 2009 21:19 • #536923
    yok o değil...şu...
    http://img33.imageshack.us/img33/4709/muslumgursesesrarligozl.jpg

ya bayaaa bir popülerdi o çocuk yaa...ismini falan da bildiğim biriydi ama...aklıma gelirse yazarım...
  • hacihacihaci • 29 Haziran 2009 23:58 • #536933
    sonra birden bana aa aaa...allahım bitmesin bitmesin bu rüya..sonunda evlilik olsun nolur uyandırma...üff ne şarkıydı bea...kim söylüyordu bunu yav..izeldi heralde....
  • insane_im • 30 Haziran 2009 01:18 • #536934
    Kim söylüyor bilmiyorum, ama Fox Tv'de yayınlanan Su Gibi adlı evlilik programında sürekli çalınmakta.
    =)
  • hacihacihaci • 30 Haziran 2009 20:30 • #536937
    hmm...eh öyle bir programa iyi gitmiş ama...bir yerde bir tv programında radyoda falan..bir şarkı güzel diye çala çala artık bıktırıyorlar insanı...bıkmak demişken..yukarda kaset muhabbeti geçmişti...bugün bir eleman anlatıyor da..sene 70ler falanmış heralde..şehirler arası yolculuk yapıyorlarmış..şöför bir kaset doldurmuşmuş...izzet altın meşenin bir şarkısı...kasetin her iki tarafını da aynı şarkıyla doldurmuş...kaptan yolculuk bitene kadar çevirip çevirip dinletmiş yolculara....
  • jubei • 3 Temmuz 2009 23:08 • #536952
    bir sibel alaş vardı..güzel müzik yapardı abla..