Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rakcılar piyasa yapar mı?

• hacihacihaci • 7 Haziran 2009 22:24 • #536701
    ya bir de bir şarkı var..türü nedir bilmiyorum ama manyak bişey...die mother fucker die...
  • heretixlave • 8 Haziran 2009 16:56 • #536708
    dope'un şarkısı. nu-metal/rapcore diyebiliriz türüne.
  • hacihacihaci • 8 Haziran 2009 18:50 • #536712
    höynk???ne türmüş bu yav...nüüü meatallll rappp coreee...bu şarkının garip bir çekiciliği var yaaa..ya da hafiften kaydığı için belki ben de rap etkisi uyandırdı...
  • hacihacihaci • 8 Haziran 2009 18:59 • #536713
    diyeceğim o ki...bu müzik son ses açılırsa ortaya güzel şeyler çıkabilir...:))
  • leviathenn • 8 Haziran 2009 19:43 • #536725
    benim yanımdan geçerlerken ben yüksek sesle küfrediyorum kendilerine. evet ktulu nun dediği gibi amaç kız tavlamaksa aksine itici geliyo. %75 beni ilgilendirmez. eğer beni rahatsız ediyosa ve arabanın sahibi yakınlarda oturuyorsa, ben de bunu biliyosam ertesi gün o tekerlekleri tekrar şişirmek zorunda kalır. zira pek hoşgörülü biri değilimdir.
  • leviathenn • 8 Haziran 2009 19:46 • #536726
    çünkü rap müzik hiçbir sanatsal özellik taşımayan, hiçbir eğitim gerektirmeyen, modaya göre geçip giden bir müzik tarzıdır. klasik rap var mıdır? yoktur. ama klasik rock diye bir şey vardır. bir şeyin klasik olanı da yarına kalır. klasik batı müziği, klasik türk müziği (tsm), klasik rock vs.

bu nedenlerle insan kendini gelip geçen bir şeye adayamaz.
  • hacihacihaci • 8 Haziran 2009 19:49 • #536727
    ya yüksesk sesle müzik dinledi diye kızılır mı insana..hani dışardan birileri kızabilir..ama müziğin içine gömülü sizlerin bu tip bir tepki vermesi ilginç...insan her zaman kendi dinlediği müziğin başkaları tarafından da duyulmasını istiyor..müzik insanlar arasında buzları eritiyor bence...kulaklığı takıp müzik dinlemek bence gayet sıkıcıdır...hem bu piyasa olayı artık aşmış bir olaydır..herkes kendi müziğini dinletir diğerlerine..onlar da saygıyla bakarlar geçen arabalara...yıllardır duyarım,görürüm,yaparım..ama hiç olumsuz tepki vereni görmedim...
  • leviathenn • 8 Haziran 2009 19:51 • #536728
    benim bulunduğum ortam olmasın da naparsan yap
  • insane_im • 8 Haziran 2009 19:56 • #536729
    Benim gibisine rastgelmemişsin demek ki. Herkesin dinlediği müzik kendine. Yolda yürürken yanımdan geçen arabada bulunan şahs-ı muhteremlerin ne dinlediğini duymak zorunda değilim ve istemiyorum. Saygı duyamayacağım derecede saygısızca bir davranış söz konusu. Gereken yapılır.
  • leviathenn • 8 Haziran 2009 20:05 • #536735
    katılıyorum sana. bence de aşılmış bir şey yok ortada. aksine kavga durumu var. en nefret ettiğim şeyler arasında gelir saygısızlık ve emirvakilik. onların bu yaptığı da hem de saygısızlık hem de emirvaki şarkı dinletmektir. bana denk gelmesinler.