-
o gülüncek bir cevap değildi. şu hacı denen kişi beni erkek sandı ondan dolayı öyle cevap verdim. ne deseydim ben bir karıyım mı deseydim :S anlıyorum ki güldüğümüz ve zekice bulduğumuz şeyler çokkkk farklı.
yanımdan bayıldığım grubu bangır bangır çalan birileri geçse bu harika müziğin kalitesine uygun davranılmıyor diye düşünür yine küfrederim. eğer o an canım o bayıldığım grubu dinlemek isterse zaten ben takıp kulaklıkları dinleyebilirim onların yardımına ihtiyacım yok.
-
Kadınım demek daha hoş olurdu sanırım =)
-
türkçe hocası aranıyor diye ilanlar bölümüne yazsam olur mu :)
-
Bu bahsettiğin akımın öncüsü cenkiz tırtoğlu müzikleridir.
Araba ufaktan yaklaşır ve o mahur beste çalar müjganla fenalaşırız; ÖÖNööÖÖNNCEEE BİR KAAÇ DAMLA YAAAAAAŞŞŞ... SÜZLÜDÜÜÜÜÜÜÜ diye böğürerek gitmeye devam eden ( ihtimalle kuş serisi araçlar bknz: serçe minik serçe kocaman şahin hacı muro 124 slx )
Arkasından ümit besen nikahına beni çağır sevgiliiim ( seyyar satıcı meloisi ) ve akabinde arif susam durdur bu nikahı nikah memuru ( hıçkırıklı asitli melodi )geçer ve kortej tamamlanır.
Şahsen ben şimdiye kadar bu tür araçların önüne kendisini ataraktan üstünü başını parçalayıp '' N'ooluurr beni seevv n'ooolur beni yatağa aat n'oluur bana telefon numaranı ver ya benide GÖTÜR ya sende gitmeeee meEeee meeEee '' diyen bir hanım evladı göremedim, zannımca tarihte yazmaz zaten. Ktulu'nunda dediği gibi zaten yoldan bu tür aldığın hanım ile hiç korkmadan ev kurabilirsin, hatta gece vardiyasında çalış gözün arkada kalmasın, merak etme o yalnız kalmaz, korkacak birşey yok
Bu yüksek sesle müzik dinleme işinin bir diğer fanatikleri ise dum tıss dum tıss dum tısss ( Sanırım hepsi aynı şarkı ) gezenlerdir.
Onlar genelde güneş gözlükleri takarlar deri ince bileklikleri olur fifti sent ya da yoow yooow nidalarıyla gezerler ve bu akımın öncüleri araçlarının dikiz aynasına ( yahu şuna dikiz aynası demeyin o bayan sürücülerin araç sürerken makyaj yaptığı tuvalet masasıdır ) astıkları eski bir si di ( torpidosuna dantel koyanınıda gördüm ) asaraktan '' bakın la bakın bakın benim aracımda si di çalar var sen kimsin peeee..'' imajı ile desteklenmiş bebelerdir.
Bu türler ise sahil kenarında araçlarını çekerler ve kutu biraları ( illaa ki kırmızı tuborg, tadını beğendiğinden değil sarhoş taklidi yapabilemek için ) ibrahim topluşeks dinlerler.
Not: Araç içerisinde manita varsa kış günü çay demlik ile istenir ve buhar ile içerisi görünmez hale getirilerek ufak bir mahremiyet bölgesi inşa edilir.
-
öncelikle cengiz ve ibodan hoşlanmam...sonralıkla,onların soyadını niye öyle söylediğini de anlayamadım..herhalde oınları ciddiye almadığını göstermek istedin..bir yukarda ki linkte hiç de söylediğin kategorilere girmeyen..deli gibi eğlenen arkadaşların videoları var...
-
yazarsan silerim :)
-
bir insan "ben rakcıyım" dediği anda zaten olay bitmiştir.. ben o'cuyum, şu'cuyum diyen her insan piyasacıdır; bunun müzik, siyaset, edebiyat herhangi bir ayrımı yok bence. birey olabilmiş şahıs hiç bir şeyci değildir; ha beğenileri elbette ki vardır ama şucu bucu olmanın özünde özgür bir birey olamama sorunu, aidiyet ihtiyacı yatar.
-
Öncelikle cengiz ve ibo bunu duymasın sonra bu acıyla yaşayamazlar .)
Hayır şahsım için bir sakıncası yok ama sonra vicdan azabı çekersin
Sonralıkla marine edilmiş soyadları onları ciddiye almadığımın kanıtımıdır, olabilir
Misal mavzer düldül tahtalı fıçı gibi şeylerde söylemişliğim vardır zamanında ( pişman olupda banyoda hiç ağlamadım )
Fekat bir konuda haklısın, videoları izlemedim ama deli gibi ( gibisi fazla ) eğlenen arkadaşlar elbette vardır
Bende çok eğleniyorum bazı eğlenen arkadaşları görünce .)
Bir altta cevap yazan arkadaşımıza can_ı yürekten katılıyorum, Orhan da dinlerim slayer da dinlerim
Takıl seen poopona göreee reklam müziği bile bazen kulağıma hoş gelir
Bişeyci değilim ben .)
Sadece araç içerisinde açık hava konseri ses sistemi kurdurup bangırdatanlara ayarım, buna seçim otobüsleri de dahil, patates soğan satanlar da.
-
Kesinlikle.
-
yav hacihacihaci yine atladı demesinler diye susayım diyorum ama...neyse...gençler demiş ki...rakcı..rapci..popcu..bişeyci olunmaz..nasıl olunmaz yav..nasıl olunmaz...bence gayet güzel olunur..hatta kimisi bişeyci olmamıştır...adeta bişeyci olmak için yaratılmıştır..sanki tanrı onu o şeyci olsun diye yaratmıştor..onun görevi dünyaya gelip o olmaktır...onu başka birşey yaparken düşünemzsiniz..ona o yakışır..tabi ki birey bişeyci oldu diye onun dışında kalan şeylerle ilgilenmiyecek diye birşey yok...ama devleştiği...coştuğu..coşturduğu..kendini onda bulduğu bişeyde herkes için vardır.....bence...