ton mu? distorsiyon duyacam diye mi?
müzik bilgim yok diyen bir adama elektrogitarın tonlarından bahsediyorsunuz. ibanetze sağolsun çok iyi anlatmış pena kablo mevzuatı ile.
müzik bilgisi önemlidir öncelikli olarak. ondan sonra istediği tonlarla uğraşır. hem ayrıca 5li akoru kendiliğinden keşfetmek ayrı bi zevk. klasik gitar bence en uygun alet bu işe başlamak için. isterse palm mute da yapar klasik gitarda. ben harmonik ses te çıkarıyordum isterse onu da yapar. elektro gitara geçtiğinde zaten bi rahatlama ve hız artımı yaşayacaktır. elektro gitara alışmış olanlar için ufak bir tuşe kaybı olur ama yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan.
ayrıca klasiği bitirmek diye birşey sözkonusu olamaz. klasik gitar en basit kanunlarla yapımış olduğu için önce klasik önerilir ki kastırmadan müziğin kendisi öğrenilebilsin. ondan sonra isterse emg manyatik alsın kullansın ki kirk hammet gibi olsun. wah pedalını da unutmayalım:)