Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bateri çalmak için geç mi??

  • acilgünah • 6 Haziran 2005 17:35 • #543762
    bu hayatta hiç bir şey için geç kalmaz insan herşey zamanında olur ve herşey olacağına varır buna inan.
    ki 16 yaşındasın daha çok gençsin tam vakti bile diyebilirim sana
    ben 20 yaşımda başladım mesela ve şu an çevremde beğenilen bir davulcuyum. kendine inanırsan, güvenirsen ve de illaki çalışırsan biraz da allah vergisi yeteniğin varsa hiç merak etme kısa zamanda pişer yanarsın :)

    yapman gereken bu işe kendini iice vermek ve ama ne olursa olsun illaki çalışmak, çalışmak ve de çalışmak
    evet zor bi enstrüman ve de kolay öğrenilmiyo ama bir kez kaptınmı çok eğlenceli ve zevkli. davul gitardan biraz daha farklı olarak %50 teknik %50 yaratıcılık gerektirir. bu dengeyi iyi ayarlayan adam gerçekten iyi davulcu olur.

    biraz ileryince eve alsan sana çok yardımcı olur çünkü sürekli ayarlarını değiştirerek nasıl geçişler yapılabileceğini, kafandaki sesleri davuldan nasıl çıkarabileceğini çok iyi kavrarsın. stüdyolarda böyle bir olanağın olmaz. zaten zamanın kısıtlı oluyo oralarda. bulabildiğin her anında davul çalışmalısın büyük vakit ayıracaksın yani.

    neyse eğer istiyosan mutlaka devam et bu işin peşini bırekma derim ben başarılar...
Bu konunun tüm mesajları