Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yan flüt ve keman

  • Serpent_King • 1 Aralık 2007 21:26 • #557779
    çok kısa ve öz yazıyorum

    1 - bir insan flüt mü keman mı diye soruyorsa öncelikle müziğe hobi olarak bakmaktadır ve vakit geçirmek için kendisini bezdirmeyecek bir enstruman aramaktadır.

    2 - buradaki herkesi profesyonel müzisyen olarak görüp , kendi çizdiğiniz yoldan gitmeleri gerektiğini düşünüp ona göre yorum yazarsanız bir faydası olmaz.

    3 - dünyada yaşayan herkes de bilir flüt kemandan daha kısa sürede çok yıldırmadan öğrenilir.arkadaş buraya hastahanede çekilmiş mr larını , biyolojik bir takım verilerini , filmlerini koymamış dikkat ettiyseniz bu açıdan "herkesin yapısı isteği vesairesi farklıdır" gibi bir mantalite ile yaklaşmaktansa biraz olsun genel ve daha çözücü düşünüp bu insana yardımcı olabilecek yorumlar yazmak bence amaç edinilmeli.

    4 - buna göre de arkadaşa flüt çal demenin nesi yanlış anlayamadım zira karşı çıktığınız şey böyle bir lafın edilemeyeceği ki siz saygıdeğer müzik otoritesi , divası haline gelmiş insanlar her ne kadar bu görüşlerinizi empoze etmiyor gibi görünseniz de böyle bir intiba bırakmaktasınız.buradaki herkesin kim olduğunu bilmediğiniz için bu hareketiniz çok yanlış.lütfen kendi teorilerinizin sonuna " bana göre " gibi eklentiler yapın.
Bu konunun tüm mesajları