Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yan flüt ve keman

  • Serpent_King • 2 Aralık 2007 02:05 • #557784
    ismini bilmiyorum :) gayet sakinim , ismini bilseydim sevgili "x" olarak hitab ederdim.

    kız arkadaşını koruman güzel bir şey.ben de olsam öyle yapardım emin ol.ama kız arkadaşının ettiği laflardan sana bir kaç örnek vermem gerekirse kimin alakasız şeylerden bahsederek bir şeyleri empoze etmek bir yana burada otorite olabileceğini varsaydığını rahatlıkla anlarız.

    "inanın ki fikrim olmayan konularda konuşmam, ama 6 yaşımdan beri viyolonsel çalıyorum ve müzikle ilgili her türlü ortama belki milyonlarca defa girip çıktım, onun için fikrimi söyleme hakkını kusura bakmazsanız kendimde buluyorum, bunun içinde sağlı sollu camlarla ilgilenmeye hiç niyetim yok! umarım anlatabilmişimdir.."

    kimseye fikrinizi söylemeyin denmedi ancak 6 yaş filan gibi "bayhan" tarzında oldukça komik şeyler söylendi.hatırlarsanız bayhan da popstarda ben 6 yaşından beri bilmemneyim tarzı bir şeyler söylemişti.devam edelim :

    "çok güzel anlattın :) ama ben yıllardır bütün çevremin kemancılarla, gitaristlerle, flütistlerle, çellistlere ve vs.vs.vs'lerle dolup taştığını ve benim de o çellistlerden biri olduğumu anlatamıyorum sanırım.. olsun, dert değil.. :)"

    evet burada bir şey anlatmışım veya anlatmak istemişim ancak bulduğum cevap ben mükemmelim , herşeyi bilirim etrafımda galaksiler var tarzında bir yazı geldi.benim anlamadığım böyle bir statüye sahip diye bizim söylediklerimiz çürümüş mü oluyor.

    sanırım burada söylenenleri "hayır şu şu şu değil , şu şu şöyle teknik olarak bu yüzden bu da böyle" demek yerine benim etrafımda inanılmaz müzisyenler var , 6 yaşından beri viyolonsel çalıyorum hayatımı varımı yoğumu müziğe verdim.yani ne alakası var anlamadım ben müzikle ilgilenmeye çok küçük yaşta başladım iyi derece çaldığım birden fazla enstruman var ve enstrumanların birbirlerine göre zorlukları olduğunu "iddia etmiyorum".bunu ben kendim yaşadım.kimi insana bir enstruman daha kolay gelebilir ben size kalkıp kesinlikle dünyadaki her insan flütü kemandan kolay öğrenir demiyorum ki siz kendi kendinize uydurup "mütevaziliğinizden ödün vermeden" (maşallah) bir şeyler söylüyorsunuz.neyden bahsettim değil mi mesela ? ney ile flüt arasında bir bağlantı kurun hangisi daha zor gelir söyleyin bana o halde.

    yukarıda kalkıp bir enstruman diğerinden zor değildir gibi bir şey söylenmiş benim tepkim buna.flüt ile kemanı geçtim allahınızın aşkına bana gelin deyin ki klarnet flütten bazı insanlara göre kolay olabilir deyin tartışalım gülelim eğlenelim.
Bu konunun tüm mesajları