Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yamaha mo serisi

  • ASPRYN • 29 Ekim 2009 23:45 • #559031
    Selam,
    ufaklıktan beri evde hep piyano olsun istedim ama bir türlü mümkün olmadı. Çocukken bir dönem ders falan aldım ama düzenli çalışamayınca bir türlü istediğimi alamadım.
    Bir süredir niyetim vardı piyasayı araştırıyorum uygun bir şey almak için. Sonra bir arkadaşım kanıma girdi dijital piyanoları tavsiye etti. Midi çıkışı vs. daha çok işime yarayacak gibi görünüyor. Biraz araştırınca synthesizer türevlerinin daha çok işime yarayacağını fark ettim. Yamaha mo serisi dikkatimi çekti. Herşeyden önce fiyatı gayet cazip. Demoları(özellikle piyano tonları) beni cezbetti.

    Dürüst olmak gerekirse ekipmanlar hakkında pek fikrim yok. Hem biraz yardım istiyorum hem de bahsettiğim alet hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Tahmin edeceğiniz gibi profesyonel anlamda kullanmayacağım:) Evde kendim kayıt yaparken, arkadaşlarımla stüdyolarda ya da bazen ufak tefek performanslarda kullanmayı düşünüyorum.

    Dediğim gibi ekipmanlar konusunda pek bilgim yok. Emin olmak için soruyorum:) Anladığım kadarıyla dijital piyanolar konsol piyano görünümlü synthesizerlar. Synthesizer ses üreten araç ve bunu bir klavyeyle birleştirdiğimizde buna workstation deniyor? Umarım yanlışım yoktur.. Bir de tone generatorların işlevi tam olarak nedir?

    cehaletimi mazur görün:)
Bu konunun tüm mesajları