Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Amfi seçiminde yardıma ihtiyacım var!

  • OptimusPrime • 19 Ocak 2010 01:40 • #559108
    Dostum şimdi öncelikle şunu söyleyeyim marshall'ın kendi sitesinde haze serisi için full lambalı ve kısıtlı bütçelere uygun olduğunu söylüyor. Uygunluk kısmı da sanırım ingiltere'de üretilmemesinden kaynaklanıyor olabilir (sanırım hindistan ya da endonezya). Mutlaka DSL ya da JCM serisi ile arasında fark vardır, hiçbirşey bilmesem bile fiyat farkından dolayı bu farkın olacağını söyleyebilirim sana (HAZE 40 1.500 - Diğerleri 2.500 üstü ) :D Ama 1500 liraya kadar alınabilecek kaliteli ve lambalı amfiler arasında iyi bir seçimmiş gibi geliyor bana. Ve MG ile karşılatırılamayacağına iddiaya girerim..

    Ama sonuçta senin ne için amfi aradığın en önemlisi. Eğer profesyonel müzisyensen ve profesyonel kayıt yapıp, konserlere çıkacaksan HAZE sana yetmez. Ama tam profesyonel bir müzisyen değil isen, örneğin 100-200 kişilik bir barda çalıyor olsan bile HAZE 40 her türlü ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak bir amfi gibi geliyor bana. Yok ben amatör olarak eğlence için çalıyorum dersen bu amfinin üzerine çıkma zaten, parana yazık olur :)

    Bu arada ben de yaklaşık 10-12 yıldır elektro gitar çalıyorum ama tamamen hobi olarak, yani bu konularda ahkam kesecek benden çok daha tecrübeli birçok arkadaş vardır forumda. Ben sadece iş dışında hobi olarak müziğe ve müzik aletlerine aşırı derecede meraklı olduğumdan ve merakımdan dolayı sürekli araştırdığımdan dolayı bu bilgileri edindim. Yani sözüm kanun değildir, herşey senin bütçende ve zevkinde biter.
Bu konunun tüm mesajları