Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kaliteli Amfi Önerisi

  • Oysterhead • 11 Şubat 2011 19:54 • #593523
    Öncelikle Britanya üretimi 50 wattlık Marshall AVT serisi öneririm.

    Ama önemli bir şey de eklemek istiyorum.
    "Amfi drivelarını hiç kullanmayacağım ve tüm driveları kendi analog pedallarımdan almak istiyorum." demişsin. O nedenle söyleyecek bir çift sözüm daha var..

    Amfiye bu kadar para vermenin pek de mantıklı olmadığını düşünüyorum. Çünkü yazdıklarına bakılırsa gerçekten iyi analog pedallardan oluşan bir setupın var. Bu durumda mantıken de amfinin drive kanalını kullanman mantıklı seçenek değil. Eğer setupında başarılı bir preamp pedalın (örnek olarak boss fbm-1,boss frv-1,boss fdr-1 ya da ehx english muff'n) ve kabin modüle eden bir pedalın (bu konuda sana ehx caliber22 ya da caliber44'ü öneririm.) varsa, bence direkt kaliteli bir markanın 100 wattlık ya da daha düşük güçte bir kabini al. electro-harmonix Caliber22/44, kafa amfisi olmadan sadece bir kabinle sana amfi deneyimi yaşatıyor.

    Yukarıda adını zikrettiğim BOSS FDR-1 ise senin için biçilmiş bir preamp pedalı. Ben açıkçası kişisel olarak Boss pedallarını yere göğe sığdıranlardan değilim, öyle yapanlara da kıl olurum. Ancak bu Boss'un gerçekten takdir edilmesi, denenmesi gereken pedallarından. O lambalı amfinin hissini çok iyi vermesiyle gerçekten çok kaliteli reverbler sunuyor sana.

    Bilemiyorum ben pedal insanı olduğum için belki böyle düşünüyorum. Ama bence bu mantıklı bir seçenek..

    Neyse umarım yardımcı olabilmişimdir sana. ;)

    Oysterhead.
Bu konunun tüm mesajları