Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

iyi bir guitar setup'ı...

  • maersk • 11 Ağustos 2002 21:46 • #537323
    amacım konserde de bu setup'ı kullanmak aslında ama. pedal case'leri var. onları kullanmayı düşünüyorum. kullanmasam da onları taşımak o kadar sıkmaz beni :) kablo priz olayını halledebilirim, sorun değil.

    kullanılmış bi crybaby'i 100$'a buldum ama.
    o 75-80'e nerde bulabilirim biliyor musun?.

    amfi lazım evet ama zaten kullandığım okulun amfisi var marshall g80rcd. okul dışında vericeğim konserlerde de amfi bulmanın çok sorun olacağını zannetmiyorum. yani amfinin olmadığı bi konser düzeneği olamaz zaten.

    gfx8 demişsin. zoom'u pek sevmem.. dijital tonları oluyor çok. zaten bu küçük pedalları kullanmamın nedeni de o. analog, cillop gibi bir ses ve istediğim gibi özelleştirebilme olayı.

    yani aksine şimdilik karar vermezsem o dediğim bi sürü pedalı parça parça alacağım. [yarısını gelicek seneye olabilr mesela]

    pod II demişsin. onu da çok düşündüm.
    ewt tonları gerçekten güzel.
    ayrıca direk mixer'e girme olayı da konserde daha iyi avantaj sağlayabilir. ama onun da doğru düzgün delay-reverb-chorus'u pek yok, asıl preamp olayı aşmış POD'da..

    boss gt-6 da çok iyi bi seçenek aslında.
    30 tane amfi modellemesi var[preamp olmuş oluyo yani] delay-chorus'u şusu busu her bişeyi çok iyi aslında ama gene de dijital yani.

    gnx1 içinde aynı şeyler geçerli.

    benim mesela ilerde gerçekleştirmeyi düşündüğüm hayalim soldano, marshall, crate gibi markaların tüplü 100w head amfilerini alıp altlarına 4x12" lik hoparlörden oluşan kabin koymak.

    en az 1500$ filan tutuyor galiba ama.
    yani öyle bir amfi aldığımda eğer, bu yukarda saymış olduğum o pedal topluluğu baya güzel işe yarar gibi.

    tekrar teşekkkürler cevaplarınız için.
    bekliorum yeni önerileri :))
Bu konunun tüm mesajları