Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Electro için Tavsiyelerinize Çok ihtiyacım var..!!!

  • Archer • 11 Aralık 2003 22:39 • #537563
    Ben ilk Squier strat almistim. Strat hayranligimdan oturu. O zamanlar Squier'lar kotuydu. Son bi kac yildir Fender Squier'larin kalitesini yukseltmeye basladi. Simdikiler o kadar da kotu degiller. Sonradan taksitle Meksika Fender aldim. Bayagi basarili. Meksika yapimlari amerikanlar kadar olmasa da gayet iyiler. hatta bazi artist serileri ile classic series meksikada uretiliyor. Amerikadan da guzel manyetik aldim alete. uzun bir sure degistirmeyi dusunmuyorum (asker donusu guzel is bulur cok param olursa S-1 switchli HH American Strat siparis edebilirim tabi amerikadan, hayaller hayaller):).

    Blues, rock , metal calacam diyosun. standart strat alirsan single coil manyetiklerden oturu metal olayinda ayilasamazsin. Ibanez ve turevleri cift humbucker'li gitar alirsan da blues'un tadi olmaz. benim tavsiyem bi dene Squier Fat Strat alman.

    Amfi konusunda da dedigin marshall'in hoparlorunu kontrol et. marshall'in en dusuk guclu modelleri 6" hoparlorlu olabiliyor. sesi sinek gibi cikar. hic bi zevk alamazsin. Laneylerin dusuk guclulerini oneririm.

    Gitar almaya hocanla git. senin parmaklar akustik klavyesine alisik. butun elektrolar super yumusak guzel gelecektir. Hocan senin farkedemeyecegin bazi sorunlari farkedebilir.

    Amerikadan gelecek bir tanidigin var ise kafadan meksika fender siparis et. 350 dolara sıfır meksika fender'in olur. yurdum da iki kati maalesef.
Bu konunun tüm mesajları