Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzik aletlerinin çıkardığı zorluklar

  • petevenegondi • 13 Temmuz 2004 15:08 • #538523
    şu benim anfim bana bazen zorluklar çıkartır. ama istediği kadar kıllık yapsın büyüğümdür, benden yaşlıdır saygı duyarım. döver (çarpar) de, sever de.
    kendisi eski model ve de lambalı olduğu için topraklaması biraz gariptir. ilk önce kontrol etmeniz gerekir topraklama lambası yanıyo mu diye. eğer yanıyosa arkada bi anahtarı var onun konumunu değiştirmeniz gerekir. hele ki kontrol etmeden çalıyosanız, ayağınız çıplaksa veya terlediyseniz(ki bu bass'ta mutlaka olacaktır), vay halinize. inceden elinizden, ayak parmak uçlarınıza kadar elektrik akıtıverir inceden. neden? tedbirsizsiniz çünkü. hatta başka bir anfiye bağlı bir mikrofona dudağınız değdi miydi, kıskanır daha şiddetli çarpar. yaşlılık işte. nazı var, huyu var.. ama güzel, olgun da bir sesi var.

    bi de terleyince gitarımın üstüne terim damlar uyuz olurum, temizlemek zor gelir. askı bile sırılsıklam olmuşken daral gelir, su içmek isterim, bira içmek isterim. ama yapamam, o parçanın bitmesi gerekir. düşünmemeye çalışırım. kendimi tutarım. tutarken kendimi, millet uzaylıymışım gibi bakar, ya da bana öyle gelir. inceden sırıtırım. aa bi de bakmışım 'unutmuşum' derken hatırlarım.. ve bu böyle devam eder gider..(nokta)
Bu konunun tüm mesajları