Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

//GiTaRisTler MeKaNı\\

• ibanetze • 29 Mayıs 2005 21:21 • #543594
    Ebow tekniği

ebow biraz zor ve de baya pahalı bi alet,bende var bi ebow,ama pek doğru ses çıkartamıyorum.hakkını vererek kullanmak baya bi zamanını alıyo insanın çünkü gerçekten zor kullanması.ama gerçekten anlayan biri ebow kullanıp gitardan keman sesi falan çıkartıyo,ben R.E.M.'in ebow the letter şarkısından etkilenip almıştım ama fazla iyi değilim ebow konusunda,yani bi kaç şarkı için alınıp iki haftada uzmanlaşabilinecek bi alet değilmiş ama olsun şu gitarı adam gibi çalmayı bi beceriyim ebowun üzerine adam akıllı düşücem, çok tatlı sesi var çünkü.
  • stranger_sws • 30 Mayıs 2005 18:02 • #543611
    Ebow tekniği

arkadaşlar...feedback ve ghost tone nedir,nasıl yapılır?
  • Fuky • 4 Haziran 2005 15:10 • #543717
    Feedback

Feedback:Anfi sesi yüksek volume'da tutulup,mikser üzerinden volume fazla açılığında ve distortion'a abanılınca gitardan çıkan viiiyk!şeklindeki ürkütücü bir geri besleme sesidir.
  • Yiaa • 4 Haziran 2005 16:12 • #543718
    E-bow

E-bow çok tatlı bir olay. Arkadaşım almıştı denedim. Perdelerin üstünde daha tatlı bir ton veriyor. Bass gitar ile denedim .90 teli kıpırdatamadım =) Ama perdesiz gitarlarda çok güzel tonlar verdiğini duydum. E-bow ile gitardan keman sesi vb. sesleri almanız mümkün ama çoook çalışmak lazım çoook.
  • muzo867 • 6 Haziran 2005 21:16 • #543767
    manyetik tel arası kaç mm?

arkadaslar benim gitarın manyetikleri biraz garip duruyor sanki yani tele uzaklıkları. acaba hangi manyetik tele ne kadar yakın olmalı(2 dene humbucker) mesela standart bi ölçü var mı? veya sizin ki kaç mm aralıkta duruyor?yardımcı olursanız sevinirim!!!!!!!!
  • ibanetze • 6 Haziran 2005 22:02 • #543768

standartı yok o mesafenin,hele bi les paulle bi ibanezi yanyana koyup da baksan var ya şaşar kalırsın,zaten manyetiklerin yanındaki vidaları sıkıp gevşetince falan manyetiklerin tellere yakınlığı ayarlanabiliyo ama sen kendin deneme bence,anlayan birine danış,yardımcı olurlar
  • Single_FACTOR • 6 Haziran 2005 22:18 • #543769

tellere değmeyecek şekilde en yakın mesafeye ayarlamak gerekir sustain açısından ama ince telleri daha çok duymak için ust taraf daha aşağıya ayarlanabilir mesela.
  • ibanetze • 6 Haziran 2005 22:22 • #543770

ben ona karışmam,zevk meselesi :))
  • Fuky • 9 Haziran 2005 19:13 • #543868
    Laney VH100R

İstanbul'da Laney VH100R head bulabileceğim bi mekan biliyomusunuz?
  • Ulaireattea • 12 Haziran 2005 05:20 • #543925
    ibanez

En kısa süre kullandığım gitarım fiyatına göre performansı çok fena bence.Gerçi gitardan ne beklediğinede bağlı fakat klavyesinin inceliği dışında bir tane bile artısını bulamadım ben.

RG370 yanlış bilmiyorsam Kore yapımı ben kore yapımı ibanez alıcağıma BCRich ASM alırım bana göre çok daha güzel ve sert bir gitar.