-
KORG AX1500G
single_FACTOR bilgiler için sağol sanırım pedal biraz uraştırıyo galiba :) DRİVE AMP ve CABINET lerde MARSHAL JCM9000,MARSHALL JCM2000,MARSHALL JCM800 gibi modellerden bahsetmişsin, bu pedalı mg100dhfx lerde kullanamicağım anlamına gelmiyor değilmi? ve ben fuzz tonlarını çok seven biriyim bir arkadaşım bu pedalda fazla fuzz ton bulunmadığı söledi bu doğrumu? aklımda olan şey şu http://www.jimdunlop.com/products/electronics/mxr/products/m104.html
bu sayfadaki pedalı alsam ve fuzz ton için kullansam Delay ve Reverbide bu ax1500g ile halletsem Chorus için ayrı pedal alırsam sence nasıl olur? iyi bir kararmı yoksa?
-
KORG AX1500G
selam ya ben önceki baslıklarda 707II mi v-amp2 mi digitech mi diye bir baslık gördüm tam benim istediğim konu ama kimse v-amp2 ile ilgili bişey yazmamış merak ettiğim digitech mi behringer mi(bu modellerde) ayrıca bana fiyat konusunda yarımcı olur musunuz.
not: şu baslıgı one getiren dikdotgen içindeki yeni yazısını nasıl yazıyorsunuuuuuuuuuuuuuuuuz abi gıcık oldum daha once de sordum kimse cevaplamadı. sahsım için istiyosam ne oluyım su baslıgı hep forumların üstünde tutmak için hersey:)
-
KORG AX1500G
yazığım seçenekler amfi simulatörleri yani:
4X12 VINTAGE seçeneğinde çıkışı MARSHALL JCM800(30w spks)de çalıyormuş gibi duyuyorsun.
Pedalın Big fuzz seçeneği Big Muff a göre simule edilmiş. benim tavsiyem gene prosesörlerin driveları ne kadar kaliteli olsada, od ların Analog olarak kullanılması.
MXR iyi bir seçim.
chorus için başka bir pedal kullanmana gerek yok.pedalda clasic chorus;stereo chorus:chorus/flanger seçenekleri mevcut seni karşılar. analog olarak chorus pedal yatırımını lüx olarak görüyorum; neticede amfilerin de choruslarını kullanabilirsin biryere kadar.
-
KORG AX1500G
[35 kez okundu]ibanetze
4 Mayıs 2005 Çarşamba / 18:04
Allah davulcular mekanı bizim mekanın üstünde!!! hemen bi konu açıp üste çıkmamız lazım, hadi cemaat destek, birleşelim...
Muhahaha bu kadar kasmayın arkadaşlar,normal bilgi edinin olsun bitsin ne gerek var bizimki üstte sizinki altta falan...
The Wolfram
-
sweep picking?
Yaa dostlar su sweep picking olayini nasil gelistirebilirim? Saçma bir soru gibi gelebilir ama aradigim bir egzersiz veya (iyi bir guitaristten) bunu detayli anlatabilecek bir video. Az çok gelistirdim sayilir ama daha ögrenecegim çok sey var.. Ayrica özellikle sag el teknigi biraz kasiyo. Öneride bulunabilecek sweepçiler vardir umarim. Simdiden tesekkürler..
-
ya sx gg3 bo bk mi daha iyidir.
cort x2 mi daha iyidir bi onerilerinizi bekliyorum.
-
ikisi de kötüdür...özelikle x2 ıyyy demeden midem bulandı :)
-
KORG AX1500G
olmaz arkadaşşşş
gitar dediğin en üstte olur, alt, yan, köşe, bucak, kesmez bizi...
-
sweep picking?
Bu konuyu gündeme getirmen iyi olmuş çünkü bende sweep picking hakkında bişiler sölemek istiyorum.Sweep picking gitarda en çok notayı en kolay şekilde çıkarmanın ve insanların ağızlarını açık bırakmanın tekniği, fakat öğrenmesi ve ustalaşması hiçte kolay değil. Temiz çalabilmek için gitarın üst pickuplarına alınması tercih edilir.Çünkü bunlar sesi daha tok ve treble'sız verirler.alternate picking e oranla çok çok kolay olması nedeniyle alternate picking daha fazla kullanılıyo çoğu gitarist alternate picking ile göz boyamaya çalışır.Sweep pickingte bir iniş-çıkışta ortalama 17-18 nota bulunur.Emre bunun için sana Yngwie j malmsteen'i öneririm ama tabi sweep picking in kralı Vinnie Moore u es geçemem onun videolarını izleyerek çalışmak sana iyi gelicektir bunun yanında Steve morse ta bu konuda iyi bir gitaristtir bu 2 gitarist in videolarını indir ve çalış sağ el tekniği için onları izlemen sana faydalı olacaktır.
-
sweep picking?
?