-
abi haklısın tabi ama sarkının arasında bi solo fena olmaz :)
-
ne diyim elektro digil ki bu!koparsın atarsın!ama onemli olan duzgun calabilmek!pedelere hakim olmak ve hisstmek....yanılıyosam azarlayın:D
-
katılıyorum
-
azar :))
-
bas calmaktan zevk alıyorum cünkü sarkıyı adam ediyorum
hızlı solodaki amacım
1)Dream Theaterin hayvani bas sololarının kötü örnek olması(yukarıda paradigm_shift arkadasımız dinle de bi daha hızlı solo istemezsin demisti...ama ters tepki yaptı..
2)Bana bu aletten anlamıyosun diyenlere cevap vermek(hızlı solo adam söver gibi bi anlam veriyo da ondan)
-
Müziği öküzsel boyutlara getirmeye gerek yok bence!
-
Valla bana sorcak olursanız bir solocu olarak pek ilgi alanım olmamasına rağmen sana Dream Theater New York konserini öneririm bi dinle de sana nası hızlı bass solo atabileceğini Mynug amcan öğretsin(tabii hala aynı heves içinde olursan:)ama onun dışında metronomla çalış arkadaşın da söylediği gibi ve bass gitar sadece groove yapmaz ayrıca şarkıyı renklendirmek için arada hayvan gibi solo çeker bunun da en büyük örneği yine Myung amca ve bence o şu an dünyanın en iyi bassçılarından birisi
-
müzik duygu ve düşüncelerin melodik biçimde anlatılması değil mi?
olsun her seyin yeri var onu da yerinde kullanırız :) (tabi yaparsak)
-
Rush'ın bascısı geddy lee videolarını izle hızlı ama sadece gerektigi yerlerde. cok teknik ve ruh katarak calıyor.
-
chris squire:yes
TOny levin:yes,liquid tension experiment
cliff burton:metallica
John myung:d.t.
geddy lee:rush
flea:rhcp
bunlarda bence en hayvani sololar bi dinle ...
hepsi de ustadır