-
flea:rhcp
en güzeli bence
-
Ya tabii ki de en önemli amaç temiz çalmaktır yoksa ha hızlı solo atmışsın ha yavaş ne değişir ki ama ben hala aynı önerideyim en kısa zamanda Dream Theater New York konserini dinle ve dinledikten sonra bi de buraya yorumunu yazarsan sevinirim
-
billy sheehan i tek geçerim hizli ve temiz soloda. ama ben izlemenizi tavsiye etmiyorum ,niye çünkü moral bozar bu insanimsi.
-
DT ve Liquid Tension cover'ladığımız bi grubumuz var, o ayrı mesele :) Ama orda da Tony Levin babanın çaldığı LT parçalarını çalması ayrı bi keyif. Hele de Funk Fingers'ı parmağa geçirip, flanger'i de dayayıp Paradigm Shift'in ortasındaki bas soloyu çalması..
abi bişey sorcam ben sana
osmossis deki bas soundunu nasıl yakalanabilir??arkadan su kabarcıkları sesleri geliyo resmen....
-
steve vainin basçısının sololarını seven arkadaş o basçı adam virtüöz zaten hehe
-
Dream Theater New York konseri
nerden bulabilirim bunu?
-
yukarıda yazılan yorumlara saygı duyuyorum ancak groove,tap,slap,pop,speed,swing... bunun gibi envai çeşit deliliği arıyorsan victor wooten rulazzz ötesi olamaz
-
abi Scenes From New York'u ben allahın sktrttiği yerde,Aydında, bile buldum...sen nasıl bulamıyon?
-
abi burası Zonguldak..
hem de Çaycuması...
-
Victor wooten yanında bir de marcus miller olacak ki tadından yenmez...