Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Processor Amfi Gürültü...

• XES • 27 Eylül 2005 02:24 • #546082
    Kulaklıkla çevredki elektronik aygıtların sebep olduğu gürültü kesilmez. Bu gürültü monitör, mikrodalga fırın veya floresan lambalar gibi farklı dalga boylarında ışıma yapan cihazların oluşturduğu manyetik dalgaların gitarın manyetiği tarafından algılanarak sese çevrilip ampliye yollanması şeklinde oluştuğu için kulaklıkla falan uzaktan yakından alakası yoktur.
  • rage_of_nature • 27 Eylül 2005 02:29 • #546083
    ama öyle bir durumda mesela bilgisayar karşısında çalarken gürültünün artması gerekmez mi? ben anfinin etkilendiğini düşünmüştüm...
  • kkurt • 27 Eylül 2005 09:28 • #546085
    gitarın manyetikleri etkileniyor monitör türünden şeylerden, gitardan amfiye giden kablo da eğer uzunsa etkilenebilir. evde topraklama problemi varsa o ise amfiyi etkiler.
  • XES • 28 Eylül 2005 14:22 • #546132
    Öyle bir durumda bilgisayar ekranının karşısında çalarken gürültü artar zaten. İstersen deneyebilirsin. ;)
  • rage_of_nature • 28 Eylül 2005 17:02 • #546136
    denedim, fark olduysa bile anlayamadım ama, sanırım haklısın. yanılıyorum galiba. belki ben kulaklığı takarken gitarı kendimle beraber monitörün önünden uzaklaştırdığım için gürültü azalıyordu. heralde bunu yanlış yorumladım. düzelttiğin için sağol...