-
Evet beyler bayanlar!
hadi bakalım kim nerde ne kullanıyor acaba ?
-
canlı çalarken vox cambridge anfi ve gitar arada pedal vs yok. bi de line out a tuner takıyorum. evde takılırkende bu şekilde kullanıyorum. eğer kayıt yapacaksam laptop a baglıyorum tonu guitar rig den sağlıyorum.
www.5ceker.dinozoruz.com
-
benim neyim var neyim yoksa profilde yazıyo,ama tabi bunlar yeterli değil aslında,zamanla eq,bi de kompresör alcam (ama daha değil :))
-
-
bi hafta önce gitar aldım (ayıptır söylemesi ehehe) şimdi pena alcak param bile yok..
10 bant mxr marka bi eq gördüm sahibinden.com'da satılmazsa ilk fırsatta onu alcam,sağol önerin için...
-
sahnede marshall jmp1 midi preamp, digitech stquad, behringer eq bi de vakvak. stüdyoda ise behringer comp ekliyorum bunlara okadar.
-
Gitarım ibanez edr470 .modifiyeli.emg manyetiklerden bridge dekini çıkartıp yerine dimarzio evo taktım.çok etkili oldu ton açısından.sahnede marshall mg100 kullanıyrum pek memnun değilim açıkcası.ama idare ediyo..pedal olarak marshall jh-1 overdrive,boss cs-3 compressor,boss ce-3 chorus bi de crybaby gcb-95 wah pedalı kullanıyorum.(digital processor düşmanıyım anlıycağınız:).)şimdi delay ve reverb pedalı almayı düşünüyrum.kısmetse.evdeve kayıtlarda da aynı sistemi kullanıyorum.bazen de bilgisayardan plug-in ler de ekliyorum.böyle idare ediyoruz işte...
-
Gitarındaki EMG yi sokturen senden başka kimseyi bilmiyorum ama yerine gusel bir EVO takmıssın daha nolsun
Bu arada ben EMG 81 ve DiMarzio EVO arasında kalmıstım ama EMG daha ağır basıyor suan senin için aralarındaki fark ne ?
-
bendeki aktif emg değildi.aktif olsa değiştirmezdim büyük ihtimal.emg 81 le dimarzio evo arasında ton olarak pek fark yok belki ama output olarak dağlar kadar fark var.aktif manyetik demek tonu ve çıkış gücünü ikiye katlamak demek.emg81 aktif olduğu için çıkış gücü çok yüksek böyle olduğu için profesyonel bi setup a sahip olmalısın ki deep gürültüyü kesebilesin.aksi takdirde çaldığın şeyleri tane tane duyman mümkün değil.çorba olur. onun için evo yu tavsiye ederim.evo piyasadaki pasive manyetikler arasındaki en gürültüsüz,outputu en yüksek ve en temiz tonlara sahip manyetik diyebilirim.
-
boss ds-2