-
fender highway1 strat / kinman "woodstock regular" manyetikler
ibanez as180 semihollowbody / super58 manyetikler (değiştirmedim)
aşırı derecede kurcalanmış şekli şemali dağıtılmış(!) bir washburn n2.
line6 pod pro (eski versiyonlardan biri)
el yapımı 10watt 2 kanal lambalı amfi (fender 'clean' kanalı+biraz kurcalanmış soldano x88r crunch kanalı + 6v6 çıkış katı)
2x12 kabin (evde pek bir işe yaramıyor).
-
esp ltd ec50 - huhner amfi 10w
DigiTech D.M dist. - Boss CE-5
ve yakın bi zmnda da İbanez CF-7 - MXR Comp.
bu arada tüm analog çuları kolonime beklerim
http://www.garaj.org/koloni5298.htm
-
Şu anda kaybettiğim=)eski set up şöyle 30 watt marshall amfi-Boss Compressor sustainer cs3,Boss chorus ensemble ce-5,ibanez tubescreamer ts-9,dunlop cry baby wah wah,Boss tr-2 tremolo yakında bu set upı tekrar toplalayacak ve aralarına EQ ve henüz karar vermediğim iki üç pedal daha katacağım.Bu arada ampli çok önemlidir.Eğer analog set up kuracaksan.
-
eh bir bas gitarist olarak bende yazayım : Cort Gb 35A + Cort Gb 99B (her ikisi Seymour duncan Manyetik modifiyeli) + Behringer V-tone Bass Bdı-21 + Dod Super distortion + boss bas Limiter ex + digitech comp. sust. + moorley dual bass wah (en kısa zamanda behringer bx 1200 ya da 600 )
-
gitarlar:B.C. Rich Platinium Ironbird-LTD MH 50
Pedallar:Dod Fx 70C-Sansamp gt2-Ibanez tube screamer
processor:korg ax 1500
-
fx 70c yi gördüm dayanamayıp bende yaziyim dedim:)
ibanez rg1570
mxr dynacomp->mxr smartgate->dod corrosion(FX70C:))->sansamp tri ac->mxr 10band eq->boss ps2 pitch shifter&delay
bu kadar:) ama dod u satıp mxr zakk wylde almayı düşünüyorum
-
setup ım yokkı yazayım
-
b.c.rich warlock
laney lxr30
boss metalzone-2
az ama öz...
-
elctro haronix-big muf pi
electro harmonix-small clone chorus
digitech-hot rod
dunlop-original crybaby wah gcb95
boss-dd3 delay
laney 10 watt hardcore max
Cort x6
aq 1yıl kıçımı yırttım yemedim içmedim giymedim anca toparladım.. daha da alcaklarım var.. mesela boss compresor ve flanger.. bi de reverb.. onu da electro harmonix dusunuyorum...
gitar suan idare ediyo degismeyi dusunmuyorum param yok... degsirsem de param olursa ibanez s470 almak istiyorum tabi param olursa...
-
o amfi hiç yakışmamış oraya değiştir sen onu:) compressor olarak ta MXR ı tavsiye ederim.