-
seymour duncan sh4jb(bridge) ve sh59(neck)modifiyeli ibanez rg320fm, sansamp gt2 preamp, boss ds1 distortion, marshall the edward compressor, jim dunlop cry baby wah pedal, amfim kötü ne yazıkki :/ marshall mg15cdr. tonlar süper
-
sadece anfini bi marshall 30w a cıkarabilirsen setup un gercekten cok güzel olur. hem 30w ın hoparloru daha büyük boylece basları biraz daha koruyabiliyosun. hoparlor kuculdukce ses aralıgı tize dogru kısıtlanıyor.
www.5ceker.dinozoruz.com
-
Artık bende yazıyım :)
jİM dUNLOP Cry Baby Wah ~ Yamaha OD1 ~ Digitech DF-7 ~ Digitech RP 100 :p ~ Casio VOLUME pEdAl ~ Sansamp Tri AC
-
Washburn N2, Line6 Spider II 212 amfi ve Line6 FBV Shortboard.
Gitarın köprüsünü yenilemek niyetindeyim 10 yıl sonunda birazcık aşınmış durumda. Artı manyetikleri bulabilirsem Seymour Duncan TB4Jb(brigde) ve TB59-1b(59) yapıcam. Bir de Ernie Ball Volume pedal ve 535Q lazım ama bunların hiç birisi hayati öneme sahip değil şu an için.
-
LTD MH 50+FENDER FRONTMAN 2 25 WATT+BOSS ME 50+BEHRINGER ULTRA GI 100+MAXTONE KABLO+JIM DUNLOP 3 MM PENA.
-
(gitarı gelecek sene yenileyeceğim pedallar da yavaş yavaş diziliyor maddi sıkıntıdan dolayı :D) cort s-type, behringer gmx212 100 watt amfi, boss os2...
delay, blues driver alıp korusu efektleri amfinin prosesöründen alsam kısa bir süre idare eder heralde
-
gitar olarak squier kullanıyorum pedal olarak boss= ds-1 od-3 bd-2 ge-7 bd-2 Sansamp classic wah cry baby 535q. bir marshall mg100 vardı efektleri ordan halletmeye çalışıyordum onuda sattım artık efekt almam gerekli.
-
gitar olarak squier kullanıyorum pedal olarak boss= ds-1 od-3 bd-2 ge-7 bd-2 Sansamp classic wah cry baby 535q. bir marshall mg100 vardı efektleri ordan halletmeye çalışıyordum onuda sattım artık efekt almam gerekli.
-
Epiphone Les Paul Standart
Behringer V-Amp 2
Behringer FCB1010
Marshall MG30
-
Fender American Strat(butterschotch blonde)
Emg-81(bridge)
Emg-SA(neck-middle)
Fender FM DSP-25 amp.
Boss MT-2 Metal Zone + Ibanez DS
Jim Dunlop pick :)
Fender Jak