-
bu aktif ve pasif manyetik ler nedir. ne işe yaramaktadırlar?
-
vallaha tek bildiğim pasif manyetik normal manyetik , aktif manyetikler için ekstradan pil takman gerekiyor arkadaki pil yuvasına. Şayet standardı pasif manyetik olan bir gitara aktif manyetik taktırmak istersen gitarın kıçına kocaman bi pil yuvası açıyorlar =)
-
aktif manyetiklerin distortionu daha kuvvetli ama clean tonlarının iyi olmadığını biliyorum ama dediğim emg için geçerli diğerleride ölemi bilmiyorum aktif manyetiklerin pille çalıştığı doğru
-
distorsiyon yapmayan bir overdrive pedalı al, gitarin içine monte et, oldu sana aktif manyetik. yanlız $400 gibi abuk fiyatlarla satılması için ünlü bir şahsiyet tarafından okunup üflenmesi de gerekiyor.
-
Aktif manyetikle bas gitarda süper slap tonları alabiliyorsun..
.edip.
-
yanlız 400 dolar gibi abuk fiyatlarla satılması için ünlü bir şahsiyet tarafından okunup üflenmesi de gerekiyor.
türkiyede acı gerçek malesef...ama sanırım bulunmadığından dolayı o da.biraz beklemek lazım 200 dolar seviyelerine ineceğini düşünüyorum.
-
inmez bir firmanın genelde sadece bir tek distribütörü oluyor o da istediği fiyatı koyuyor.
-
Körk Hemıt - Zek Vayld :))))) gibi isimler ya da pantera metallica antrax velvet revolver nickelback grupları EMG kullanıyorlar genelde kopruye EMG 81 takıyorlar bu manyetik 160 - 200 $ arasında fiyatlara temin edilebiliyor ( olsaydı yani zuhal music su manyetiklerin distributoruyum havalarını bırakıp satmak için su 6 aydır 1 adet getirebilseydi bu ülkeye!!!!).............
Ve aktif manyetiklerin tonları daha keskindir adamlar pil satışları yukselsin diye pilli yapmıyorlar aletleri sesin dolgunluğunu ve seviyesini gercekten cok cok etkiliyor...
-
:Ve aktif manyetiklerin tonları daha keskindir adamlar pil satışları yukselsin diye pilli yapmıyorlar aletleri sesin dolgunluğunu ve seviyesini gercekten cok cok etkiliyor...
--
Keskindir çünkü kablodan kaynaklanan kayıplara engel oluyor. Aynı işi gitarın içine basit bir preamfi takarak ta yapabilirsin, mümkünse fazla gürültü yapmayan bir devre kullanarak.
Zuhal bu aleti bir 2-3 sene daha getirmeyecekse üzülmeyin ben size bikaçtane yaparım:) Ama piyasa fiyatlarını dikkate alınarak en az $200 olmasına karar verdim :) :)
-
aktif manyetik bi halta yaramaz,çalarsın çalarsın sonra arada bi clean girmek istersin giremezsin,pedalı falan yoklarsın "ehehühe niye hala drive-da",basarsın bi kaç kez daha pedala,onla alakası yok,meğer gitarın kendisi overdrive olmuş :)