-
nardesin lem sen hakket :)
benim msn adresi değişti bu arada online olmamam ondan :)
-
ilerde yapmak istediğin neyse onla başla.amacın elektroysa al eline elektroyu.boşver klasiği.bende elektrodan başladım.arkadaşlar vardı adamlar benden önce başladı gitara aramızda ikisene kadar bir fark vardı,ben onlardan daha iyi ritim atıyorum.boşver sen sağın solun dediğini.yapmak istediğini yap.
-
Ya yok klasikle elektronun alakası yok..Al Elektronu keyfine bak...
-
zaten alakası var demedik... mesela sincanlı xurgut beyimiz bağlama çalıyo klasikle hiç alakası yok. ama keşke gidip bir klasik gitar kursu alsaymış belki biraz müzik zevki gelişir kafamızı xxxmezdi.
-
yaw sen al bi dane en uyduruk klasik gitarı en iyisi bi de elektro al klasikte çalış elektroda çal.Elektro ap ayrı bişi normal klasik çalmanın aşmışı.
-
yaw sen al bi dane en uyduruk klasik gitarı en iyisi bi de elektro al klasikte çalış elektroda çal.Elektro ap ayrı bişi normal klasik çalmanın aşmışı.
evet her elektro gitar çalan paco de lucia gibi klasik gitar çalabiliyo demi ?... tey allah ya
-
Nasıl yani? Şimdi dükkana gidip elektroyu aldığımız zaman !NORMAL! klasik çalmanın aşmışı vahiy gibi geliyo mu bize? Ben aldım elektro ama NORMAL klasiği aşmış bir şekilde çalamıyorum acaba benim klasik gitar NORMAL klasik gitar değil mi?
-
Okula dönmüş burası yaa :D
-
bir abim söylemişti ..
klasik çalmadan elektroya geçmek, ilk okula gitmeden orta okula başlamak gibidir derdi=)
belki onada bi abisi söylemiştir ya da ünlü birinin sözüdür bilemem=)
saygı lar
:D MuStY
-
kardes sn direk elektroyla basla klasik faln yalan ama unutma her gitar1n tonu renk renk!!rengareng:D:D