-
Ibanez Jem mi ESP M-400 mü?Sizce Metal için hangisi daha iyi
-
-
ikisi arasında çok büyük fiyat farkları var önce onu söyleyim.m 400 jem den çok daha ucuz bir gitar.bence ltd m 1000 deluxe e bir bak , fiyatına bakarsan jemin eline verir.
alder gövde ,
olrjinal floyd rose
her tarafı sedef gitarın
neck thru...
24 fret
ve jem den yine ucuz bir gitardır.
-
ya zaten ben jem i mağza fiyatına almıyorum ki.Zuhal=2200 euro
R&D=2150 USD...Ha bi de kkurt m-400 senin önerdiğin ibanez den daha iyi sanırım(birinde EMG birinde V8...) ve serpent_king senin önerdiğin esp de çok pahalı...
-
önerdiklerimin kötü olma ihtimali yok, hiçbir şekilde çuvallamayacak derecede basitler:) ama ben manowar çalıcam, ya da tremelo kolu ile steve vai gibi hayvanlık yapıcam diyosan o zaman başka.
-
valla tremoloyla coşmayı planlıyodum ben:))o yüzden o ibanez olmaz
-
nedense ben o tremelo ile hiç coşmamışımdır. wauv wauv wauuuuwwwnnn şeklinde acayip sesler çıkartmaktan başka bir işe yaradığını görmedim. ayrıca kontrol etmesi de göründüğünden çok daha zordur, beceremezsen detone sesler çıkar.
-
biliyorum benim strat da var.kontrol edebiliyorum
-
mesela sol elle bend yaparken nasıl la notasını bend edip la diyez notasını ıskalamadan yakalamak mümkünse tremelo kolu ile de o hassasiyette olabilmesi gerekiyor. yoksa anlamsız sesler çıkarmaya yarar sadece, ya da sese hafif bir vibrato verirsin ancak.
-
çalışmayla herşey olur.ben özellikle kendi sololarımda kullanıyorum