-
jemin fiyatını nerden atıyosun bilmiyorum ama normalde bad horsie jem için 2400 dolar istiyolar..
seni kandırmışlar..
-
evet sanırım haklısın.zaten herif 77B de dünyada 72 tane olduğunu sölüyodu.aslında doğru sölüyo.sadece sıfır hatası yapmış:)) 720 000 tane var:D yinede baya pahalı
---[BU ARADA BANA 2200 EURO OLDUĞUNU SÖYLEYENLER ZUHAL MÜZİKTE ÇALIŞIYOR.ZUHAL E DİKKAT!!]---
-
jemle neden espnin signature olmayan bi modelini kıyaslıyosun ki,sonuçta signature bi gitarla normal bi gitar arasında bi 250-300 dolar fiyat farkı olacaktır her zaman..
-
Fiyatı bırak şimdi.Birinde EMG'nin en çok tercih edilen(metal için) manyetiği var, birinde di m a r i z i o(boru değil ama yinede; Metal EMG ve di m a r i z i o)...
-
kardeş kusura bakma ama tam anlamıyla saçmalamışsın :)
ulen emg en iyisi diye bi durum olsaydı 7000 dolarlık gibsonlarda niye gibson manyetiği var diye bi soru kemirirdi içimizi,adamlar bütün gitarlara emg takardı yani...
-
şahsen d i m a r z i o nun daha iyi bir manyetik olduğunu düşünüyorum.ama emg 81 85 set de gayet güzel.
-
dimarzionun bütün modelleri değil de mesela bi virtual hot paf diye modeli var,bence piyasadaki çoğu manyetiği okutur..
ama bi slash-sever olarak ilk tercihim her zaman "seymour duncan alnico II pro humbucker"lardır(özellikle zebra olanları hem göze,hem kulağa) :)
-
sonuçta signature bi gitarla normal bi gitar arasında bi 250-300 dolar fiyat farkı olacaktır her zaman..
evet, o da gitarın üzerindeki imzanın sahibine giden para.
-
bence steve vai hakediyo o parayı,adam tek başına bi firmayı sırtlamış resmen..
-
200 300 dolardan çok fazla.mesela söylediğim m1000 deluxe gerçekten çok kaliteli bir gitar.o signature ibanezden hiçbir eksiği yok ama arasında sanırım uçurum fiyat farkı var. m 1000 1400 dolar.