-
Merhabalar ben bu gitarlardan kullanan arkadaşlardan görüş almak istiyorum özellikle kasaya alıştıktan sonra çalmada sorun çıkarmı ?kore olanları yaramaz belki usa olanları bulunmaz ama jopan buldum da bir tane danışmak istedim teşekkürler 90 öncesine aittir belirtmek istedim.
-
bc richlerin calmasina alismak die bisi yok zaten cok kolay calinimi
...bende bronze var manyak tonu ona ragmen...bu gitar icin cok atip tutuyolar ama bence ole degil koreleri adi sahteside cok dikkat...
-
eyvallah dostum ben trash için uygun olduğu kanısındayım bu gitarların nj serisini kullanmıştım gayet rahat bir kalavyesi vardı sound olarak manyetikleri yaramazdı ama.. Şimdi kastım bu worlak kasayı almak bakalım ne olacak daha fazla bilgi edinmem lazım sana çok teşekkürler
-
worlak yerine warlock desek daha dogru olur aslında.. ama iyi gitardır gerçi ben sevmem ama iyidir..
-
pardon japon oldugunu unutmusum.. japon, kore ve benzeri ülkelerin yapımı olan gitarlar asla iyi olamaz..(kişisel görüş).. fenderlerde mesela mexica yapımı iyidir.. daha dogrusu iyi yerine digerlerinden daha az kötü desek daha iyi olur.. ama seviyene göre seni tatmin de edebilir tabi sen bilirsin..
-
duz mantik..japon yapim lari amerikan yapimlardan bile iyidir bazen..diger ulkeler berbat ama...
-
hiçbir japon yapımı gitar bir amerikan yapımı gitardan daha iyi olamaz hatta soyle bir acıklama yapayım ornegin bence (ve %90 boyle dusunulur) dünyadaki en iyi iki gitar olan gibson ve fender amerikan yapımı olmayanlara isim hakkını vermez ve yan sanayii şeklinde cıkartır(bkz.sharvell mi ne unuttum ismni) sadece meksika yapımlarında kocaman fender yazısı görürsünüz ve tabi abd olanlarında digerlerinde alta kücücük yazılmıstır..
bir diger efsane gitar markası gibsonın ise amerikan yapımı olmayanını bulamazsınız.. epiphone seklinde cıkar lakin kıyaslanması bile gülünçtür..
ama dedigim gibi seviyene baglı belki tatmin edebilir bc rich japon yapımı..
-
BC rich'in en iyileri el yapımı oluyor.. Japon iyidir ama, yani Amerikan yapım gitarlar genelde Uzakdoğu yapımlardan daha iyidir, ama iyi Japon'da vardır neden olmasın.Gitarı denediğinde sen gitarı beğendiysen, hindistan bile olsa alınır..
-
neyse gitardan anlayanlar foruma yazarsa iyi olur..fenderle gibson mis:):):)
-
hiçbir japon yapımı gitar bir amerikan yapımı gitardan daha iyi olamaz hatta soyle bir acıklama yapayım ornegin bence
boş işler.
aptalca yorumlar.
zeka fakiri papağanlar.
(bak yine sinirlendim.)