Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

B.C Rich Worlak(japon) Gitarlar

• ville89 • 11 Ağustos 2006 21:37 • #551629
    neyse gitardan anlayanlar foruma yazarsa iyi olur..fenderle gibson mis:):):)

zuaa gitardan anlayan adama bak orda esek gibi worlak yazıyo sen daha farkında degilsin warlocktur o.. ayrıca fenderle gibson mis diyip gülerek de gitardan ne kadar anlamadıgını gösteriyorsun.. bi araştır bakalım en kral müzisyenlerin%99 u ne kullanıyo...

bkz.jimmy page,ritchie blackmore,slash,david gilmore,yngwie malmsteen.....
    ama komik adamsın valla death is nothing sevdim seni..
  • ville89 • 11 Ağustos 2006 21:46 • #551630
    worlak degil warlock

bu arada belirteyim deathisnothing 200 Şdan falan bahsediyosunuz dünyadaki en dandik gibson les paullar bile 2100-2200 dolardan baslar zaten gibson gibi bir efsaneye gülen adamın gitaristliginden süphe yeterim.. japon yapımı bir bc rich WORLAK(ki hala gülüyorum) seni tatmin edebilir ama beni etmez.. zaten grubuna da baktım lost prophets gibi deftones gibi calınması kolay gruplar..gitardan anlamıyo dedigin adam olan ben bundan 2 yıl once o tür grupların her şarkısını cok rahat calacak kapasitedeydim ondan bilmeden konusma.. sana yeter tabi o gitar senin seviyeni düşünmeliydim o yüzden özür dilerim..
  • Soulforger • 11 Ağustos 2006 22:10 • #551631
    hiçbir japon yapımı gitar bir amerikan yapımı gitardan daha iyi olamaz

Saçmalığın önde gideni!!!Böyle saçma yorumlar görünce sinirleniyo insan ya!
  • KeReMmM • 11 Ağustos 2006 22:32 • #551632
    pardon japon oldugunu unutmusum.. japon, kore ve benzeri ülkelerin yapımı olan gitarlar asla iyi olamaz..(kişisel görüş).. fenderlerde mesela mexica yapımı iyidir..

Keşke unutsaymışın be.. Ne diyim sana Steve Vai, Joe Satriani.. vs. bunlerın gitarları falanda japon değil meksika falandır dimi? Japondan daha iyi ya...
  • Serpent_King • 11 Ağustos 2006 22:46 • #551636
    worlak degil warlock

biraz yavaş salla diyecem , karpuz dizer gibi olmuş söylediklerin.

esp japon firması ve üstünde esp yazan gitarları japonyada üretiliyor.ibanez de japon firması...

ben sende bir gitar ırkçılığı görüyorum.en iyi gitarlar amerikada yapılır lafınla :D sen nijeryaya gerekli miktarda yatırım yapıp şahane atölyeler açıp içine harika ustalar yerleştirirsen nijeryada da süper gitarlar yapılabilir :)
  • ville89 • 12 Ağustos 2006 00:25 • #551645
    worlak degil warlock

ben sende bir gitar ırkçılığı görüyorum.en iyi gitarlar amerikada yapılır lafınla :D sen nijeryaya gerekli miktarda yatırım yapıp şahane atölyeler açıp içine harika ustalar yerleştirirsen nijeryada da süper gitarlar yapılabilir :)

sonuna kadar katılıyorum ama yok:))

onun dışında belirteyim.. amerikada yapılan her gitar digerlerinden daha iyidir.. gitarda esp veya davulda tama icin bunlar geçerli degil tabi.. bahsettigim amerikan markaları icin..ve bc rich te amerikan degil mi?
  • Serpent_King • 12 Ağustos 2006 00:35 • #551646
    worlak degil warlock

amerikan markaları için durum öyle tabi ki.ama japon ve 90 öncesi bir bc rich in çok iyi bir gitar olabileceğini söyliyim.süper bir gitardır o merak da ettim değeri nedir acaba gitarın ? resimleri de varsa görebilir miyiz ayrıca.
  • Necrophilliac • 12 Ağustos 2006 01:15 • #551647
    Gitar topiclerinde

1-Gitarın iyiliğinin çalanlarla bağdaştırılması
    2-Herkesin herşeyi ben biliyorum tavrında bulunması

Uyuz edici.. Tabi alınmayıni bu hep oluyor diye söylüyorum..

BC rich güzel bir marka değil midir?Valla Japon yapımıda olsa iyi gitar iyi gitardır, Japon yapımı diyerek bir keranara atmak olmaz..

Bence gitarın resmi varsa faydalı olur genel kanaat için.Yoksa Japon yapım BC rich aldım diyip çekilirsen kenara, çok şey açıkta kalıyor..

Ayrıca isimlerden yola çıkan arkadaşlara;

Cannibal Corpse, Necrophagist ve Nevermore'u örnek gösteriyorum.Yani, BC rich çok kaliteli gitarlar üretiyor.. PRS falan belki hiç kötü gitar üretmiyor, ama herkeste trilyoner değil.. Bu gitarları kullanmaya alışınca bunlardan da iyi verim alınabiliniyor..
  • ville89 • 12 Ağustos 2006 01:36 • #551648
    gitarı calanlarla bagdastırmak cok dogru birşeydir ama ne demek istedigimi anlarsan..baslangıçta herkes dandik bir gitar alır dimi? sonra o yetmemeye baslar daha iyisini alır dedigim tamamen bundan ibaret..

bc rich cok kaliteli markadır aksini soylemedim zaten isimlerden yola cıkarsan basta CHUCK SCHULDINER var bc.rich kullanan ama emin ol japon yapımı kullanmıyor(du):))
  • deathisnothing • 12 Ağustos 2006 19:15 • #551661
    89mus bende seni sevdim yasin kac yavrum...