Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

B.C Rich Worlak(japon) Gitarlar

• Noryth Aquanum • 13 Ağustos 2006 11:09 • #551672
    Ah ulan Chuck...
  • g25 • 13 Ağustos 2006 18:58 • #551683
    beyler özür dilerim yanlış yazmışım gitarın adını warlock alacak. Ama gitarı tanıtmaktan ziyade ülkeler arası bir tartışmaya dönüşmüş galiba durum. Ben pek anlamam ama japon gitarlarında başarız ya da çok kötü olan görmedim sonuçta imkanlar dahilinde parana göre japonlar iyidir ama usa da çok iyidir B.C. rich usa yapımıdır orjinali slipknot kullanıyor R logolu emg manyetikli olanlarını o gitarlar en az 1500 dolardır bence en az eee bende de o kadar para yok ne yapalım yani kore almaktansa jopan bence en iyi seçimdir. gitar srvmüzik.com da bir de belirtmek istedim 90 öncesi gitarlar gerçekten daha kalitelidir özellikle bu markada ama 90 dan sonra bozmuşlardır işçiliğini. İnsanlar neden hala çoçuk gibi davranırlar acaba gerçekten çoçuklarmı bunlar?
    Yinede beyler yardımlarınız ve aydınlatıcı verdiğiniz bilgiler için gerçekten teşekkür ederim .Gitardan çok iyi anlayan insanlar var aramızda çok da iyi çalıyorlar ama nedense hiç göremiyoruz iyi çalanları çıkmadı memleketten bir senfonik rock grubuda zengin armonik müziği bir dinleyemedik vatanımız evlatlarından.Herkese iyi günler tekrar sağolun...
  • BurakFender • 15 Ağustos 2006 12:17 • #551724
    ville89 şu yaşımda ben bile diyorum çok saçma yorum yapıyosun.bikere herkes dandik gitarla başlamaz.arkadaşım ibanez jem 7v ile başladı gitara bu bir.2. fender'in "japon" diye geçen gitarlarının ana parçaları amerika da yapılıyo.manyetikler, pickguard, bolt-on parçaları falan japonya da yapılıyo.geriye sadece gitarı monte etmek kalıyo...
  • kkurt • 28 Ağustos 2006 21:56 • #551955
    Gitardan çok iyi anlayan insanlar var aramızda çok da iyi çalıyorlar ama nedense hiç göremiyoruz iyi çalanları çıkmadı memleketten bir senfonik rock grubuda zengin armonik müziği bir dinleyemedik vatanımız evlatlarından

Pentagram'ın "Unspoken" isimli ambümünü dinlemeni tavsiye ederim.
    6. parça'nın yeterli derecede senfonkik olduğu söylenebilir.
    Diğerleri de gayet hoş. Bu albüm amazon'da bile bulunduğu halde nedense türkiyede satılmıyor. Yurdumun insanı linkim parkır bilmemnedir şeklindeki uydurma yabancı grupları pek seviyor ama Türkiyede çok daha iyisinin yapıldığından çoğunun haberi bile yok.
  • rhoads • 28 Ağustos 2006 23:22 • #551959
    Ya Hacı BC Rich ne zaman WORLAK diye model
    çıkardı,yoksa çıktıda haberimizmi yok.
    Gece gece güldürdün beni allah ne etsin seni ya