-
ya benim bas calmam bi 6-7 sene oldu galiba o zamanlar cocuktum iste lise hazırlıktaydım kasdav falan vardı nasıl calıyorlar dedigim bütün parcaları suanda calıyorum.. ya bu biraz özen ve para isteyen bir iş.. iyi iş iyi ton iyi müzik parasız olmuyor.. su an elimin altında 2 tane bas gitar bir tane akustik gitar bir tane klasik gitar bir kac tane pedal ve dosyalarca sarkı arşivi olduysa galiba bu biraz da istemekle ilgili bir sey.. bunları ukalalık ve ben en iyisiyim demek icin söylemiyorum ki en iyisi değilim, bunları yeni calanlara yol göstermek icin söylüyorum ve sunu unutmayın asla ben gitar ÇALIYORUM demeyin.. ben de çalmıyorum siz de..
-
ben pop yöntemiyle başladım ama gitar kursunu iyi seç benim gittiğimn yer bana ezbere dayalı öğretti
her neyse bence notalara dayalı öğrenmek en iyisi böylece akorları kendin bile çıkarırsın.....
-
BEN 16 YAŞINDAYIM İLK GİTARIMI 10 YAŞINDA BABAM HEDİYE ETTİ AMA YAPAMADIGIM İÇİN (ASEBİYİMDİRDE) PARCALADIM 14 YAŞINDA ALDIM BİŞEYLER ÖGRENMEYE ÇALIŞTIM ŞİMDİ ÜÇ AYDIR GİDİYORUM KURSA VE İYİ DURUMUM KANIMCA.ELEKTRO GİTARI DİYOSANDA BENCE İLK ÖNCE KLASİK GİTARI ÖGREN GERCİ HEMEN HEMEN AYNI AMMMA sen bilirsin
-
gitardan ne istedin be? :S
-
eee 10 yaşındaydım dedim asebi oldugumuda belirttim gerçi şimdiki gitaımıda parcalıyodum nirvana dinlerken ama son anda kendime geldim :))
-
Öncelikle Elektroya geçmek diye bir şey yoktur.Paco De Lucia izleyenler görür:)
Tavsiyem Klasik gitar çalan arkadaşların Klasik müzikle uğraşması.Flamenko ve Klasik müzik.Bach, Francisco Tarrega çalsanız yeter.Bileklerinizi geliştirin.Parmaklar kolay egzersizlerle düzelir.
-
nirvana dinlerken daha dikkatli olmalısın hem kendin için hemde etrafındakilerin saglıgı için... :P
-
evet zaten önce uyarıyorum yaklaşmayın diye heran bi taraflarınızda morarma şişme veya incilme,kırılma,görülebilir diye... :)))