Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Creative ZenXtra HD bilgilerini nasil alabilirim?

• KsK_MorbiD • 17 Şubat 2007 21:53 • #555099
    selam arkadaslar...
    mp3 playerim ile ilgili basima kotu bir olay geldi.internet sitesinden firmware upgrade yaparken pili bitti ve tam yuklenemedigi icin yarida kesildi ve ekran birbirine giren yazilarla doldu.alet hic biseye tepki vermiyor. icindeki bilgileri nasil alabilirim.?lutfen bana yardimci olun?bilgisayar ile hic bir baglantiyi tanimiyor.HD yi cikartip bilgisayara bagladim HD yi goruyor ama icindekilere ulasamiyorum.daha baska ne yapabilirim?
  • mkcervy • 18 Şubat 2007 20:57 • #555127
    ben şöyle yapmıştım tabi benimkinin markası creative değil ama olsun belki işe yarar:
    aleti bilgisayara usb ile bağladıktan sonra başlattan çalıştıra tıkla "cmd" yaz ekrana.siyah ekrandan format atmayı dene tabi sürücünün ne olduğuna göre genelde "E:" olarak tanıyo...o yüzden "format E:" yazabilrsin
    olmazsa da başka yol bilmiyorum.ben benimkini böyle adam etmiştim.
  • syarar • 18 Şubat 2007 21:34 • #555128
    adam bilgileri kurtarmaya çalışıyor ama yani sanırım...
  • Metalist_Boy • 18 Şubat 2007 22:34 • #555129
    Eger aleti pcye baglamanın baska bir yolunu biliyorsan ordan biçimlendirme yapabilirsin.Benimki creative ama bundan değil.Ben yinede format atacağım zaman öyle yapıyorum.Eger baglayabilirsen bir dene derim.
  • mkcervy • 19 Şubat 2007 00:16 • #555130
    evet hızlı okumuşum.daha doğrusu okumamışım atlamışım...pardon :)
  • vikings • 19 Şubat 2007 01:45 • #555131
    peki hafıza hakkında bilgi veriyormu? belki dosyalar gizli olabilir.
  • KsK_MorbiD • 19 Şubat 2007 19:11 • #555139
    evet hafiza hakkinda bilgi su sekilde.60BG nin 55.6 GB sini dolu gosteriyor ama icine girmiyor HD nin. Aletin icini actim ve icinden laptop HD si cikti. Heveslendim bayagi olacak diye ama sanirim dosya formati windows dosya formati ile uyusmadigi icin icine giremiyorum.icinde saglam bir arsivim vardi.cozen kisi ile arsivimi paylasacagim kurtarabilirsek.yardimci olun var mi baska fikri olan?
  • EdiP • 19 Şubat 2007 20:12 • #555140
    Bilgisayarındaki tüm Creative bileşenlerini kaldır. (mp3 çalar sürücüleri) Windows Media Player 11'i de kaldır.
    Bilgisayarında Windows XP ve Windows Media Player 10 olduğundan emin ol.
    Mp3 çaları bilgisayara bağla, yeni bir aygıt olarak tanır. Sonra bütün sürücüleri tekrar kurup, firmware yükseltmesini yeniden çalıştırabilirsin.

http://www.aoaforums.com/forum/430077-post13.html

hatta google'da şöyle bir arama yaparsan daha çok sonuca ulaşabilirsin

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&rls=GGLJ%2CGGLJ%3A2006-40%2CGGLJ%3Aen&q=creative+%22Zen+XTRA%22+%22firmware+upgrade%22+failure&meta=
  • KsK_MorbiD • 20 Şubat 2007 08:36 • #555143
    hepsini yaptim zaten sorun şu.mp3 calarım tepki vermiyor mesela acılmıyor kapanmıyor tuşları çalışmıyor.bilgisayara bağladığım zaman tepki vermiyor.şarja taktığım zaman otomatik olarak açılıyor ve ekran birbirine geçmiş yazılarla birlikte geliyor.tekrar kapatmak için bataryasını çıkarmam gerekiyor. dediğim gibi içindeki Laptop HD si ve onu bilgisayara bağladığım zaman HD yi yeni bir aygıt olarak görüyor ama sanırım dosya sisteminden kaynaklanan farklılık sebebi ile HD nin içini göremiyorum :( varmi baska care?
  • beklicem321 • 20 Şubat 2007 13:07 • #555144
    Garanti süresi vitmemişse servise gönder diyeceğim ama firmwaresini update yapmak garanti dışı kalmasına sebeptir. Kolay gelsin ;)