-
yaz a doğru gitarımı değiştirceğim için bazı konularda henüz kararsızım .. " V " kasa gitar almayı düşünüyorum jackson muhtemelen.. gitarınızdan memnunmusunuz ve evde ki çalışmalarınızda kasanın yapısı sizin için sorun yaratıyor mu..? şimdiden teşekkürler.. :D
-
Hep ayakta çalman lazım :)
Ben kullanmıyorum ama düşünsene oturarak çalamazsın senin için sorun olmaz mı bu? Bence yine o tarz bişey alabilirsin mesela metallica'daki james'in bi gitar var kasası bi acayip ahşap görünümlü. Sadece vernik atılmış gibi ama süper bence :D
-
dediğin explorer kasa evet ritm - vokal için cok cok uygun ama solo atıcak adama gelmez.. :D
-
"dediğin explorer kasa evet ritm - vokal için cok cok uygun ama solo atıcak adama gelmez.. :D"
neden?
-
şöyle söliyim :) denememiş olpta sölemiyorum yani.. arkadaşımda var yani solo atılıyo ama kasanın ebatlarının geniş olması üzerinde rahat hareketleri etkiliyo ritm de sorun cıkmıyo fakat soloda pozisyondan pozisyona giriyosun ve de rahat basamadığın perdeler olabliyo... :)
-
evet onu ben de anlamadım neden solo atılmıyor ?
-
ya ben hayatımda böyle bi gerekçe görmedim marty friedmanın gitarı da büyük buna bakılırsa ama adam virtüöz şimdi böyle kasası büyük bilmemne gibi neden mi olur yapmayın arkadaşlar :) jimnastik değil ki bu gitar çalıyoruz.
-
Oturarakta Çalınır :)
Jackson Randy Rhoads kullanıyorum , oturarak öyle rahat çalınıyor ki , artık strat'ları otururken rahat çalamıyorum. Her şey alışana kadar , alıştıktan sonra hiç sorun çekilmiyor arkadaşlar. Alacaksanız rahat olun :)
-
..
-
abi sorun sende o zaman.