Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

" V " Kasa gitar kullananlar.. giitarınız hk. yorumlarınız _?

• kill-em-all • 27 Şubat 2007 21:57 • #555258
    Hep ayakta çalman lazım :)

çünkü sapı ağar perde sayısı az..(benim ex-50 var onun için konuşuyorum..)ve perdelere bastııında zaten bi solo gitarla arasındaki farkı hissediyorsun..aynı zmnda tremolo kolunun olmamasıda dezavantaj..ama tam anlamıyla bi ritm gitar explorer kasalar..daha sağlam ritm gitar bulabiliceenisi sanmıyorum..özellikle sert tonlarıyla öne çıkmakta..metal vida arkadaşım açıkça dile getirip yardımcı olmaya çalışmış illede solo atçam diosanıs atın..:)
  • Ktulu • 27 Şubat 2007 22:18 • #555259
    Hep ayakta çalman lazım :)

kill-em-all demiş ki:
    özellikle sert tonlarıyla öne çıkmakta

Amon Amarth haricinde Explorer kasalardan sert ton çıkarabilmeyi başarmış hiç bi grup tanımıyorum. EX-50'de 22 perde olması da onunla solo atılamayacağı anlamına gelmez. Zaten "solo gitarı" ve "ritm gitarı" diye ayırd etmek bile saçma bence. Burda V kasanın ayakta mı oturarak mı daha rahat olduğu konuşuluyo zaten Exp. kasanın olayla da ne ilgisi var onu da anlamadım =)
  • Metalist_Boy • 27 Şubat 2007 23:36 • #555260
    Harbi V

Nihahaha...Koptum burada.Yemin ederim hiç aralıksız 5 dakika güldüm.Süpersiniz... :D
  • metal_vida • 2 Mart 2007 13:59 • #555283
    sonuc

Valla gülüyosan o senin bileceğin iş! explorerla solo atılmıyo demedik atlıyor fakat kasıyo... solo ağırlıklı çalmayı düşünüp gidip explorer alıyosan sorun sendedipr.. saygılar...