-
Oturarakta Çalınır :)
v kasalar ayakta çalarken k*çtan aşşağı çekiyo
-
Hoo süper yorum..:D
Tebrikler.
-
sağol:D banaysa tabi lafın:D
-
Evet.Sanaydı."K.çtan aşşağı cekiyo" cok hosuma gitti.
-
Peter Lindgren takılıyo arada bunla.Oturarak da gayet kral çalıyo."Solo atamazsın , kasası büyük" olayına da hönküre hönküre güldüğümü söylemeden edemiciim.
-
Harbi V
BC Rich KKV kullanıcısıyım, şimdiye kadar oturarak çalabildiğimi hiç hatırlamıyorum. Yalnız almak istediğin Jackson tarzı köpekbalığı şeklinde bir V kasaysa ona diyecek birşeyim yok. Onların alt kısımları kısa oluyor biliyosundur, Alexi'nin falan da hiç kastığını görmedim dizine koyarak çaldığında. Senin tarzına bağlı bişey. Ama dediğim gibi ben hiç hatırlamıyorum oturarak çalabildiğimi =)
-
Harbi V
Evet , Jackson'ın dediğin kasasını oturarak çalması rahat ki o gitardan kullanıyorum (RR kasa diye geçer :) ) ama daha önce normal v kasa'da çaldım oturarak. Dikkat etmek gereken şey ise şu , köşeli bir jack alırsanız çalarken rahat edersiniz ,ayrıca jackınız devamlı ayağınızla gitar arasında sıkışmadığı için bozulma tehlikesi yaşamaz :)
Başlarda zor gelebilir , ama en fazla bir iki hafta , ondan sonra alışıyorsunuz :)
-
Harbi V
ben Ş kasa gitar aldım bazen gitarı çalarken ellerim karışıyor böyle o derece.ne ayakta ne de oturarak çalınabiliyor.lütfen yardım edin ne yapmalıyım ?
ayrıca ses kartım realtek ac97 onboard ses kartı.bununla bir ilgisi olabilir mi ? ve jaklarımın biri diğerinden kısa.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Harbi V
Seni Ş kasa kesmez "O" kasa alman lazım :p
Modeminin de ISA 14.400 bps olması gerekiyo yalnız kemik gelişimi için. Bi de bol bol nar suyu iç.
-
Harbi V
dediklerini yaptım modemim ISA 14.400 bps ancak kullanıcı adını ve şifremi yazdığımda bağlantı kuruluyor fakat gitarımın manyetiklerinden biri çalışmıyor.
nar suyu da çok pahalı lütfen yardımlarınızı bütçemi düşünerek yapınız.bütçem 250 bin dolar..
teşekkürler.